Кој ви е омилен дел од денот?

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Кога сум сам дома. :back:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Вечерта! Ако се работи за работни денови, значи на крајот од денот ми се завршени 99% од сите обврски за тој ден, можам да се одмарам во конфорот на мојата соба и да уживам... а доколку се работи за викенд се разбира забава, дискотеки... Вечерта ми е дефинитивно најомилена и во тој период се чувствувам посебно, најубавооо :vozbud:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Најмногу - изгревањето и заоѓањето на сонцето. Најмалце - утрото. Но ако знам како да си го исполнам денот со убави работи, тогаш целиот ден ми е прекрасен. :)

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
кога се стемнува ... најтивко и најмирно а може и да стане најбурно :)

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Кога ќе си дојдам од школо , се оптегнувам на столче и уклучувам Кајгана и се релаксирам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
за време на викенд сабајле дефинитивно. си лежам до 12-13 саатот уживанции, преку недела од кога ќе дојдам од школо, а пак за лето навечер убајни :pipi:

H

HITCH

Гостин
Утрото! Кога ќе се разбудам ми е најубав дел од денот :vozbud:

:back: :back: :back:

Член од
28 април 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
vecer. Koga pocnuva da se potamnuva :)

Н

'Никола'

Гостин
Раните утрински часови кога небото полека почнува да се осветлува, кога полека планините се оцртуваат и кога со поглед можам да ги одделам од небото, кога полека се зачестуваат звуците на живот што доаѓаат низ отворениот прозорец, кога се раздвижува градот. Едноставно, кога можам да кажам дека сум дочекал уште еден ден. Е тоа е мојот најомилен дел од денот.:wink:

Член од
4 април 2010
Мислења
36
Поени од реакции
3
утрото... посебно ако е пролетно, сончево и топло мммммммм каква романтика!

ме опоравува од сите нервози :smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Сакав да пишам: сабајле кога палам цигара коај идам накај школо, ама ова ме премисли:

кога се стемнува ... најтивко и најмирно а може и да стане најбурно :)
:wink:

Светлана

Светлана
Член од
18 април 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
После 16:00 часот најопуштен дел од денот, си спремам храна, си гледам филмови..

Kajgana Shop

На врв Bottom