Секад знаеш да ги погодиш правите играчи со тие проценти.Хммм, последната четвртина сум го јадел...
Аудино 30 поена, нешто сум утнал у оние проценти.
Не знам, овој пат сум утнал 200%. Абе што не си наместив постава вчера, него денес од спиење станувам, уште нерасонет и местам постава. :pos2: За тебе поставата сум ја погодил, ама за АБА не. Боље да било обратно.Секад знаеш да ги погодиш правите играчи со тие проценти.
Денес лош ден за мене и ја во последната го јадев,шиптаров кај мене ќе лета и тоа што побрзо 12 за шут 0-6 имал денес.Па иди у пм леташ од кај мене ти.
Не дека си ја поставил до моиве крембили е тројки веќе не ипак и тоа ми треба.Еден тројкаш како ми треба.Шиптаров е на продажба и затоа ја користам оваа прилика да го рекламирам па кој го сака бујрум 5 милиони.Не знам, овој пат сум утнал 200%. Абе што не си наместив постава вчера, него денес од спиење станувам, уште нерасонет и местам постава. :pos2: За тебе поставата сум ја погодил, ама за АБА не. Боље да било обратно.
Кој е твојот тим?колку време треба да чекам за да можам да се логирам и да ми дадат тим???
се регистрирав пред пола саат и не ми се чека
гледам интересна е играта по вашите постови
добив тим јееееееееее
ајде сеа да видам ова она да ја запознаам играта:wink:
Кој е твојот тим?
Инаку го тепав вац13 негде околу 25-30 разлика и таа разлика се направо во втора и трета четвртина.Што ти значи радулович да го имаш во тим.
Утакмиците се играат во сабота и вторник во 19 и30.Тактика имај наместено 30 минути пред почеток инаку после ќе не можеш.к.к.маврово ми даде играм во д3,1
13 место сум
не сум многу запознаен со играта
едит-колку време треба да чекам за следна утакмица?