vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
па и јас имав 20 играв и сеа имам мислам 33Ја 0 и накако да дојдам до 20 цб мани.Ми се игра еден приватен куп.
па и јас имав 20 играв и сеа имам мислам 33Ја 0 и накако да дојдам до 20 цб мани.Ми се игра еден приватен куп.
Хех па и нема да е баш тесно ако останат вака работите и не купам ништо до утре.А ако останат едино може да те тепам доколку ми тргне шутот а на тебе не.Утре ќе има тешка битка со Кирца.Многу важен дуел за крајниот пласман на табелата.Ако тепам имам реални шанси да го задржам 8то место и да не играм бараж. Се на се интересно ќе биде:helou:
Те чекаме лузер.Само ја да не заебам работа у бараж.Аиии, ако тепам утре се пласирам во прва лига.
Вие од 3 лига играте бараж со екипите од 2 лига т.е. 3 и 4 место од сите 3 лиги ќе играте со некој од 9,10,11,12 место од 2 лига.Би требало ако ја тепам нареднава 99 посто ја тепам со КК Велес да играм бараж сигурно, иначе како се паѓаат екипите од бараж знам 3 и 4 ама оти има 2.1 2.2 2.3 2.4 јас сум во болдиранава со кој имам шанси да се паднам ?