Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Утре ќе има тешка битка со Кирца.Многу важен дуел за крајниот пласман на табелата.Ако тепам имам реални шанси да го задржам 8то место и да не играм бараж. Се на се интересно ќе биде:helou:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре ќе има тешка битка со Кирца.Многу важен дуел за крајниот пласман на табелата.Ако тепам имам реални шанси да го задржам 8то место и да не играм бараж. Се на се интересно ќе биде:helou:
Хех па и нема да е баш тесно ако останат вака работите и не купам ништо до утре.А ако останат едино може да те тепам доколку ми тргне шутот а на тебе не.
Нека победи подобриот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас со Голем Град на гости ќе го тепам па у вторник со Струмица и јас Ако ги тепам 4ве последни утакмици влегувам у Суперлига ааа

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде да дотуркам некако до крај да се изнакупам да се изнапродадам и мојата цел е барем да избегнам бараж.
Значи вечерва изгубив од АБА Струмица и на некој начин и очекувано.Некако тапа утакмица многу грешки и ја и он грешевме а и многу малце кошеви.Честито и спремај се следната година.Ти ветувам тесна утакмица.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Победив 39-105 со голем град:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
Би требало ако ја тепам нареднава 99 посто ја тепам со КК Велес да играм бараж сигурно, иначе како се паѓаат екипите од бараж знам 3 и 4 ама оти има 2.1 2.2 2.3 2.4 јас сум во болдиранава со кој имам шанси да се паднам ?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Би требало ако ја тепам нареднава 99 посто ја тепам со КК Велес да играм бараж сигурно, иначе како се паѓаат екипите од бараж знам 3 и 4 ама оти има 2.1 2.2 2.3 2.4 јас сум во болдиранава со кој имам шанси да се паднам ?
Вие од 3 лига играте бараж со екипите од 2 лига т.е. 3 и 4 место од сите 3 лиги ќе играте со некој од 9,10,11,12 место од 2 лига.
Тоа иде по пат на бараж.

Kajgana Shop

На врв Bottom