Кошаркарски онлајн менаџер

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кирца,не си свесен што те чека.Лагам да земам некој ѕвер играч пред утакмицата со тебе. Ајде тепи ја на Барселона денес.:helou:
Леле најголем кретен сум еј.Какво крило ми избега.Мислев дека е во 21 и 45 да биде во 21 и 35.И ми избега.А многу беше добар.Најголем кретен суммм.
Инаку тепав ја со барселона.Од играта сум задоволен.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Леле најголем кретен сум еј.Какво крило ми избега.Мислев дека е во 21 и 45 да биде во 21 и 35.И ми избега.А многу беше добар.Најголем кретен суммм.
Инаку тепав ја со барселона.Од играта сум задоволен.
И јас ќе гледам да закачам некој добар играч,пошто ќе ми треба за последните дуели. Честитки за големата победа.До крај имам уште 4 утакмици од кои само една е сигурна за кладилница-пораз од Чернобил.А,другите,со тебе,креатив и свислајон не се сигурни.Тој Радулович, цар,27 скока.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И јас ќе гледам да закачам некој добар играч,пошто ќе ми треба за последните дуели. Честитки за големата победа.До крај имам уште 4 утакмици од кои само една е сигурна за кладилница-пораз од Чернобил.А,другите,со тебе,креатив и свислајон не се сигурни.Тој Радулович, цар,27 скока.
Епа другар пази се од него.Повеќе скокови имаше од барселона.18 има за скок што сакаш.

А

Ајсшутер

Гостин
Јас по се изгледа ќе играм бараж ако испадне се како што треба иначе имам 500.000 пари.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ej, абе како функционира тоа со offers. Дали ако му понудам и тој прифати, играчот право ќе биде мој или...? Ако може побрзо некој да одговори оти е итно:helou::smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ne e tvoj ke imas ponudeno ama ke ide na transfer market

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
AA да да, видов во меѓувреме.:helou:

Пристигна новата аквизиција во мојот клуб. 26 годишен центар кој го платив 8 500 000, 1 милион поскапо ама во тесно бев и морав да земам еден висок играч.Сега барем до 10 коло од следна сезона не зимам ништо,освен ако не почнува спонзорот повеќе пари да дава.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
AA да да, видов во меѓувреме.:helou:

Пристигна новата аквизиција во мојот клуб. 26 годишен центар кој го платив 8 500 000, 1 милион поскапо ама во тесно бев и морав да земам еден висок играч.Сега барем до 10 коло од следна сезона не зимам ништо,освен ако не почнува спонзорот повеќе пари да дава.
Ване овој не да си го претплатил а сеа за некоја недела ќе е 27 така да се заеба а и ќе ти се повредува.Не си морал да се брзаш.Ја радулович го земав 6 милиона и нешто а е 25 години.Ама твое мислам дека ќе ме скршиш ама во случај и ја да зеам некој ваков нема да ме тепаш лесно.
Инаку прашуваше за офер.Му даваш понуда и на менаџерот е дали ќе понуди или одбие.Ако понуди иде на трансфер маркет со почетна цена твојата понуда.На пример ако си му понудил на некој 5 милиони и прифати иде на трансфер маркет со почетна цена 5 милиони со твоја понуда.И си иде 3 дена стандардно.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ване овој не да си го претплатил а сеа за некоја недела ќе е 27 така да се заеба а и ќе ти се повредува.Не си морал да се брзаш.Ја радулович го земав 6 милиона и нешто а е 25 години.Ама твое мислам дека ќе ме скршиш ама во случај и ја да зеам некој ваков нема да ме тепаш лесно.
Инаку прашуваше за офер.Му даваш понуда и на менаџерот е дали ќе понуди или одбие.Ако понуди иде на трансфер маркет со почетна цена твојата понуда.На пример ако си му понудил на некој 5 милиони и прифати иде на трансфер маркет со почетна цена 5 милиони со твоја понуда.И си иде 3 дена стандардно.
Знам Кирца, ама тоа е.Мораше да се зема нешто. Инаку за оффер прашував бидејќи еден наш репрезентативец видов, Нухији,таман за мене,со солидна цена и овој требаше да прифати брзо за да ако се стави на трансфер биде кај мене на 6 ти кај 18 30 часот(абе математика). Го земав овој ради скоковите (17),инаку имаше еден друг помлад и подобар само скок немаше.
бтв не мислам оти лесно ќе те скршам

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Знам Кирца, ама тоа е.Мораше да се зема нешто. Инаку за оффер прашував бидејќи еден наш репрезентативец видов, Нухији,таман за мене,со солидна цена и овој требаше да прифати брзо за да ако се стави на трансфер биде кај мене на 6 ти кај 18 30 часот(абе математика). Го земав овој ради скоковите (17),инаку имаше еден друг помлад и подобар само скок немаше.
бтв не мислам оти лесно ќе те скршам
Нухији не можеш да го земеш бидејќи на тој му е земен тимот а кога ќе му го земат иде од 0 директно.Инаку 17 има викаш.Го јаде радулович.Уствари он има 18 ама е 5 цм понизок.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Уф што да правам со 10-те милиони? Дали играч да купам или тренер? Ипак на играч ќе одам, за тренер треба и млади играчи кои ги немам. Само каков играч уште се мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom