Дамјан не али Николовски ДА се надевам дека ќе се пласираме на Олимпијада за да може да се испромовира малку да го купи некој странски тим за да не мора сезона во МЗТ следна да си истроши.И јас навистина најмногу очекувам од овие 4-цата али сепак мислам дека најголема шанса треба да им се даде на младите, бидејќи тие се иднината, а најмногу очекувам од Дамјан и Војдан.
Па ќе биди интересна следната сезона на МЗТ, посебно во АБА лигата.Дамјан не али Николовски ДА се надевам дека ќе се пласираме на Олимпијада за да може да се испромовира малку да го купи некој странски тим за да не мора сезона во МЗТ следна да си истроши.
На канал 5 ќе ги даватДечки знаете каде и како можеме да гледаме, на телевизии, стрим нешто?
Богами не да ги натскокавме, дуел не добија.Не ми се верува што гледам... Ги натскокавме русите...
Се гледа дека многу недостигаат Мекејлеб и Илиевски иако колку толку Грин ги надокнадува. Играме без идеја во нападот и тоа главно со шут за три...Позитивно сум изненаден очекував да изгубиме со огромна негатива, но лавовски се борат за секоја топка ...браво момци
http://www.basket.ru/А стрим некој има?