Кошаркарска репрезентација на Македонија

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ајде да видам што ќе направи Ѓуровски,се надевам на добра партија и солидна минутажа.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
И јас навистина најмногу очекувам од овие 4-цата али сепак мислам дека најголема шанса треба да им се даде на младите, бидејќи тие се иднината, а најмногу очекувам од Дамјан и Војдан.
Дамјан не али Николовски ДА се надевам дека ќе се пласираме на Олимпијада за да може да се испромовира малку да го купи некој странски тим за да не мора сезона во МЗТ следна да си истроши.

Член од
10 јуни 2012
Мислења
82
Поени од реакции
57
Дамјан не али Николовски ДА се надевам дека ќе се пласираме на Олимпијада за да може да се испромовира малку да го купи некој странски тим за да не мора сезона во МЗТ следна да си истроши.
Па ќе биди интересна следната сезона на МЗТ, посебно во АБА лигата.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Еве го списокот на Русите кои заминаа во Литванија за овие два меча подготвителни натпревари:
Семен Антонов, Евгениј Воронов, Егор Вјальцев, Максим Григорьев, Сергеј Карасев, Александр Каун, Андреј Кириленко, Тимофеј Мозгов, Сергеј Монја, Антон Понкрашов, Виталиј Фридзон, Дмитриј Хвостов, Виктор Хрјапа, Алексеј Швед, Артем јаковенко.
Комплетен состав,не оставаат ништо на случајот.
Освен со нас играа и со Гејовите.
Од 20 до 30 Јуни се во Америка каде што ќе играат против
Велика Британија два пати и со Литванија еднаш.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Дечки знаете каде и како можеме да гледаме, на телевизии, стрим нешто?

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Не ми се верува што гледам... Ги натскокавме русите...
Се гледа дека многу недостигаат Мекејлеб и Илиевски иако колку толку Грин ги надокнадува. Играме без идеја во нападот и тоа главно со шут за три...Позитивно сум изненаден очекував да изгубиме со огромна негатива, но лавовски се борат за секоја топка ...браво момци

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
Не ми се верува што гледам... Ги натскокавме русите...
Се гледа дека многу недостигаат Мекејлеб и Илиевски иако колку толку Грин ги надокнадува. Играме без идеја во нападот и тоа главно со шут за три...Позитивно сум изненаден очекував да изгубиме со огромна негатива, но лавовски се борат за секоја топка ...браво момци
Богами не да ги натскокавме, дуел не добија.
Браво браво позитивно сум изненаден од првава четвртина.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Грин е доста солиден играч... феноменално разигрува, добро играме одбрана како и обично, нападот како и обично катастрофа :) Соколов не треба да се повикува повеќе во репрезентација, се плаши да шутне, кој идиот.

P

PewDiePie

Гостин
Нашиве одлични прва четвртина.
Вториот тим на Македонија има кош предност со првиот на русија :pos:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Позитивно сум изненаден, многу добра игра засега. Имаме лош процент на реализација, но се борат дечките до крај, секоја чест.

Kajgana Shop

На врв Bottom