- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Фак е дека жената е жива и си оди дома. Си друго е еквилибристика.Така е. Кога ќе го тргнеш голманот, напаѓачот ќе гаѓа над голот. Добра поента.
Последно уредено:
Фак е дека жената е жива и си оди дома. Си друго е еквилибристика.Така е. Кога ќе го тргнеш голманот, напаѓачот ќе гаѓа над голот. Добра поента.
Генерално тука се гледаат прибрани луѓе на лечење, не оставени на улица да умрат како кучиња... Најверојатно доста евтино лечење, ако не и бесплатно, колку што може после голема последователна криза, санкции криминали и чуда.... Колку се квалитетни лекарите, колку е квалитетно медицинското образование, колку е воопшто квалитетно здравството, не се мерило само изгледот на болниците, да им изгледаат како вселенски бродови, туку меѓу другото и колку човечност имаат тие луѓе што лечат...Ете ти таа медицина за сите .95 % от руските болници са хорор невиден ,како да беа во Нигерија или Сомалиja...
Прегледај го приврзокот 242951
Прегледај го приврзокот 242952
Прегледај го приврзокот 242953
Прегледај го приврзокот 242954
Прегледај го приврзокот 242955
Прегледај го приврзокот 242956
Прегледај го приврзокот 242958
Прегледај го приврзокот 242959
Прегледај го приврзокот 242960
Поизложен е медицинскиот персонал на зараза, дошол некој го болело грло, ај диши-диши, ај зини АААА, ај изкашлај се... и толку треба... Еден само да дојде заразен, цел медицински персонал во таа установа е изложен од обичен секојдневен кафе-муабет контакт ...Има.Вирусот да се пренесува многу полесно од она што го претпоставуваат експертите,а до ден денес не е докажано
Brzata pomos so skafanderi otisle da go zemat, ama u posleden moment se predomislil on i familijata i ne otisle vo bolnica.Само прашање на време е кога ќе почнат со пиштоли да одат на лекар да бараат прием
Овој од Велес плукал крв и не го примиле туку му дале терапија и дома![]()
Ете ти таа медицина за сите .95 % от руските болници са хорор невиден ,како да беа во Нигерија или Сомалиja...
Прегледај го приврзокот 242951
Прегледај го приврзокот 242952
Прегледај го приврзокот 242953
Прегледај го приврзокот 242954
Прегледај го приврзокот 242955
Прегледај го приврзокот 242956
Прегледај го приврзокот 242958
Прегледај го приврзокот 242959
Прегледај го приврзокот 242960
Ова ми го кажа лекар од брза помош пред да истечат првите 14 дена само изолација на екипата од домашна посета и не ми се веруваше. Кога се објави за синот се разјасни работата. Ако има правда овие сите тројца треба по десетина години затвор да добијат.![]()
Го ширел вирусот синот, но и таткото - заразил медицинска сестра од Домашна посета - НОВА ТВ
Лицето се јавило на 194 и побарало да му биде ставена ампуларна терапија и инфузија, но кога го прашале, не кажал дека очекува резултати за КОВИД-19, дали има сомнителен или заболен член семејството или имал контакт со луѓе од странство. Тоа го кажал дури кога сестрата му ја ставала инјенкција...novatv.mk
Фамилија Кондратенко страјк аген. Овие се да ги тепаш и да не жалиш.
Ne zaboravaj i na Strumf festival so preku 3500 lugeЛокални избори одржаа Франција на чело со глупакот Макрон.
Гарант сликиве се од некој амбуланти во забаталени Руски села и сега ние треба да веруваме дека 95% од болниците вака им личат ? Ова е класична пропаганда како она што се случуваше во пресрет на ОИ во Сочи од страна на западните медуми, а на крај се испадна скоро па перфектно без некакви големи поплаки.Ете ти таа медицина за сите .95 % от руските болници са хорор невиден ,како да беа во Нигерија или Сомалиja...
Ќерка или внука беше на тв и даваше изјава дека не ги примиле т.е дека ги вратиле - кој лаже стварно не знам.Brzata pomos so skafanderi otisle da go zemat, ama u posleden moment se predomislil on i familijata i ne otisle vo bolnica.
Taka doznav od medicinski lica.
Значи а се спомне,Русија на форумов ко за грло да ве фаќаат.Нема врска златен, не знаеме ние како е, не ние што сме биле таму и што имаме роднини таму...овдека знае путин лоби, дечурлана и дилетанти што русија ја видело само на јутуб.
Covekot nemal jaki simptomi, naglo mu se slosilo i pocinal.Ќерка или внука беше на тв и даваше изјава дека не ги примиле т.е дека ги вратиле - кој лаже стварно не знам.
да не претеруваме сегаФранција трети ден со над 1000 починати, вака ни во двете светски војни не го јадеа.