- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.485
- Поени од реакции
- 84.935
паѓаКако моменталната состојба со новозаболени у проценти? Паѓа ли бројката или исто е како што беше? Кој прати ако може да сподели
неколку дена е под 30
паѓаКако моменталната состојба со новозаболени у проценти? Паѓа ли бројката или исто е како што беше? Кој прати ако може да сподели
Se e toa laga. Samo smuti od krastajci e ona vistinskoto i provereno za bildanje imunitet. Znaes nekoj koj redovno go konzumira da zabolil od nesto? Za kovidot i da ne prajme muabet.Последниве месеци освен мафијата која рекетира за тестови за корона на убедливо прво место се искачи мафијата која шитка витамини. Во желба да се избацат со што повеќе единици во Д-витаминот и други ствари кои исклучително добро влијаат на имунитетот максимално забегаа.
Во моментов најдобар проект за иновации е да „патентираш“ тинктура со брусница, цимет и некоја тревка која расте покрај пат со која имунитетот го правиш џам за само една недела.
За кратко време очекувам да се појави нова студија со која Д-витаминот и не помага баш многу кај заболени од Ковид...
Само така нека продолжи зашто мајка ни иба.Уште еден смртен случај у комшии,жена на 60 и кусур години,ама за нигде беше и без ковидот.Оперирана од тумор на мозок,жив мртовец беше,едвај одеше,бела како креч.Да не направам грев,ама ми се чини се спаси кутрата.Кај Толовски ја однел сопругот,направиле РТГ на плуќа им рекол одма да одат на инфективна,а од таму вчера ги вратиле као не била за хоспитализација.Не мора да паѓа процентот само нека не се покачува.Такво време дојде да си вели човек само да не биде полошо.паѓа
неколку дена е под 30
Чекај циркуз филмот само што почнал али како што гледам ова ке биде латино серија.Ке се изнагледаме шок втф моменти.И кој ке даде одговор на дешавката од клипот? Можеби навистина има таков проблем девојкава поодамна,можеби и платиле од конкуренција да направат циркуз,а можеби навистина е од вакцината.Мора да се помириме дека сме немоќни наспроти нешто што воопшто не го разбираме
Чекај циркуз филмот само што почнал али како што гледам ова ке биде латино серија.Ке се изнагледаме шок втф моменти.
Чекaјте дa видите штo ке се деси кoгa ке јa пуштaт,кoгa ке пoчнaт сo вести двaјцa вo Америкa умреле oд срцев удaр пo примaње нa вaкцинaтa,вo Кинa 5 души умреле oд Леукемијa кaкo пoследицa oд вaкцинaтa зa кoвид,a oд истaтa вaкцинa некoј у Индијa oслепелКoгa ке пoчне вoјнa пoмеѓу кoмпaнии вo фaрмaцијaтa имa дa не знaaт луѓетo нa штo дa верувaaт
I don't have a penis.
... паа, прво вакцината превисоко ја ставија на раката и не под 90 степени, малку покосо аплицирана што според погледот на сестрата сигурно ја заболе, а после вакцинирање не знам колку е паметно да се даде ТВ изјава кога човек може да се возбуди, да има трема пред аудиториум, наместо да одмори како што се практикува после секоја инекција,Се онесвестува една минута после примање на вакцината
https://www.youtube.com/watch?v=XBxmCZykKjQ
Прегледај го приврзокот 277477
Евтино поминал.Не знам дали е таман прашањево за тука...
Вујко ми пред околу 1 недела се зарази со коронава и од болницата во Х градот побаравме да биде префрлен во Систина бидејќи состојбата му беше крајно критична. Лепо фино го земаа од градот Х и го однесоа Скопје и цената за 15 дена лекување во Систина е 17 000 евра...некој да е запознаен околу трошоциве дека некако ненормална ми изгледа сумава??
Не знам дали е таман прашањево за тука...
Вујко ми пред околу 1 недела се зарази со коронава и од болницата во Х градот побаравме да биде префрлен во Систина бидејќи состојбата му беше крајно критична. Лепо фино го земаа од градот Х и го однесоа Скопје и цената за 15 дена лекување во Систина е 17 000 евра...некој да е запознаен околу трошоциве дека некако ненормална ми изгледа сумава??
Од старт им земаат 12000 евра. После 10ти ден по 1000че од ден.Не знам дали е таман прашањево за тука...