Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

H

HITCH

Гостин
Боже, не знам што ми стана! Испадна, скоро секое поминување низ ГТЦ, дома си идам со пар обувки. Последните што си ги купив, се едни преубави чизмички, на огромна штикла, плус со платофма се. Прекрасни се!
Порано не сакав многу штикли, ама последниве 2-3 години... немам усул.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Штикли носам само на вечерни излегувања и посебни пригоди, во секоја друга ситуација носам ниски обувки без разлика дали патики, чизми и сл.

E

elena.

Гостин
Ретко носам штикли. Повеќе носам старки и ниски чевли/чизми. Но пред некое време си купив пошо бев на свадба кај една братучедка. И еднаш за излегување ги облеков. И на Нова Година. И толку :icon_mrgr

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Со оглед на тоа што не излегувам често во дискотеки и на места кадешто сите се тип-топ дотерани, обично си фурам патичиња, чизми кои Не се на штикла или сандали - во зависност од годишното време, нели :) Два пати имам носено не-многу-високи штикли (кои морам да признаам дека ги обожавам), но после некое време неможев да издржам од болки, и до таксито одев боса. После тоа една седмица не си ги чувствував стапалата.
Немам ништо против штиклите, би носела пак, но сепак мислам дека не се чевли за мене.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Често носам штикла поелегантно ми делува и убаво се чуствувам ,неможам да се замислам на ниски чевли.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Дај бе џенцки ставете некоај слика да видиме ноџињата какви ви се во штики..Не само да се фалите дека само во штикли се заљубуете..

С

Сатори

Гостин
Највисоката штикла ми е 13 сантиметри, најниската околу 8 и тоа е најголемиот компромис кој што можам да го направам. :)
Мразам патики, балетанки, wanna be патики ама нешто се утнало во процесот и се што е на рамно ... ги носам само кога морам, инаку, константно сум на штикла и имам теорија дека мускулите во потколеницата ми се формирани од тоа. :icon_lol:

T

Tetro

Гостин
Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

И? Кај се сликите? :D

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Уште не сум облекла штикла ни чизма на штикла ни нешто што има штикла или е многу високо.За матура ме тераа да купам ама наместо штикли купив мартинки хаха
Сестра ми е 3 год помала од мене веќе си носи штикли,мене некако не ми се симпатични:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Ne gi iscistile zatoa se sramat da gi pokazat,a plus imaat otpecatoci od toa sto mnogu gazele maski :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Многу сум горда на себеси што за 1400 најдов во Ил Камино едни штикли што беа изгор до пред некој месец :pipi:

S

Stef Bachatero

Гостин
Jas dur cekam palam kola i vozam Sofija i vo outletot naogam istite raboti tuka na polovina cena.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Епа јебига и јас би отишла ама ограничена сум со време, работа, факултет, спорт и тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom