Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Да не си гладен?Тежок :имам работа се глеаме ај поздрав
Да не си гладен?Тежок :имам работа се глеаме ај поздрав
НеДа не си гладен?
Да! Минумум +10 ти требаатВисок 177 цм
Тежок 62 kg
Проблем??
Друже, а што е со тежинава?195цм, 119кг
Деца играјте баскет повеќе,читајки ги претходните страни,глеам дека многу ниски машки има.
Не дека сме биле некоја висока сорта ама просек 170цм е малку. Спортувајте повеќе и само баскет ако сакате да пораснете.Јас осмо завршив со висина од 157цм а после пораснав 35цм до 3та средно благодарение на играње баскет.И заборавете теретана до 19години ако сакате да растете.
Тежината е од теретана друже,се спремам за ММАДруже, а што е со тежинава?
И таа ли е од баскет?
abe kao moze vo osmo da si bil 157 a sea 195 glavno se raste do osmo posle moze uste 6-7 cantimetri najmnogu da rastes ??195цм, 119кг
Деца играјте баскет повеќе,читајки ги претходните страни,глеам дека многу ниски машки има.
Не дека сме биле некоја висока сорта ама просек 170цм е малку. Спортувајте повеќе и само баскет ако сакате да пораснете.Јас осмо завршив со висина од 157цм а после пораснав 35цм до 3та средно благодарение на играње баскет.И заборавете теретана до 19години ако сакате да растете.
Што збориш знаеш ли? се расте активно до својата 19та година,најмногу се расте во пубертетот.Но според мене најбитно тука било што сум играл баскет многу.Но секој ке ти каже дека најмногу се расте тој период,од 14та година до 19та.abe kao moze vo osmo da si bil 157 a sea 195 glavno se raste do osmo posle moze uste 6-7 cantimetri najmnogu da rastes ??
A tezina? Tolku i jas, so 78 kg.Шо па ја да кажам со 178 cm? ... -__-