- Член од
- 31 јули 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 314
Биди среќен да ти даде да ја пољубиш у образ ,а не пак оралка има време до тоаВетување е Девојката е веќе таргетирана
Уште треба да ја освојам и оралката ќе и биде награда
Биди среќен да ти даде да ја пољубиш у образ ,а не пак оралка има време до тоаВетување е Девојката е веќе таргетирана
Уште треба да ја освојам и оралката ќе и биде награда
За се има време. И за бакнеж на образ и за оралка.Биди среќен да ти даде да ја пољубиш у образ ,а не пак оралка има време до тоа
Паметно детеЗа се има време. И за бакнеж на образ и за оралка.
Како и да е и за двете ќе бидам среќен.
Или на нашки:Прирачник за работење со криви краставици.Можда е до мене, ама насловов....
Jас лично нормално си го гледам тоа сексот е сепак големо уживање не треба да се устручава никој од нови работи или ете оралка. Не верувам дека има машки што не сакаат. Како што кажав во предходниот пост до сега со сите сум имал и не ги гледам никако освен тоа што се интимноста и сексот е за да излезе лошото и да ја покажеме нашата дива страна елиминирајки ги сите работи што не замараат. Иначе блазе дечкоти што да ти кажам кога ти уживаш во тоа тој треба да се радува.Хммм мислам дека веќе кажав дека и јас го сакам ова. Кога е обострано е подобро се разбира но, важно е да се ужива, ако не сака не ќе го фатам за гуша Ама... Си велам дека мажите не го сфаќаат тоа погрешно. Или грешам? Од еден тип добив коментар дека забележал дека повеќе сакам орален од вагинален секс, не далеку од вистината но, донекаде и ми е незгодно кога... на сред игра или предигра добијам желба за оралка, не знам како изгледа тоа одстрана гледано (или од горе, зависи ) ама... Помош машки створења... знам дека уживате во ова но, не гледате на нас љубителките на оралка како на нимфоманки или лесни женски или... на чудаци нели? Помош
Што ако јас и давам оралка на женската сум лесен дечкоХммм мислам дека веќе кажав дека и јас го сакам ова. Кога е обострано е подобро се разбира но, важно е да се ужива, ако не сака не ќе го фатам за гуша Ама... Си велам дека мажите не го сфаќаат тоа погрешно. Или грешам? Од еден тип добив коментар дека забележал дека повеќе сакам орален од вагинален секс, не далеку од вистината но, донекаде и ми е незгодно кога... на сред игра или предигра добијам желба за оралка, не знам како изгледа тоа одстрана гледано (или од горе, зависи ) ама... Помош машки створења... знам дека уживате во ова но, не гледате на нас љубителките на оралка како на нимфоманки или лесни женски или... на чудаци нели? Помош
Прашав за мислење. За мене сите момци сте лесни Мислам, да не се сфатиме погрешно баш сте срцкиШто ако јас и давам оралка на женската сум лесен дечко
таквиот став тебе те прави леснаПрашав за мислење. За мене сите момци сте лесни
Дојди крениме 90+ кг., па да видиме кој е лесенПрашав за мислење. За мене сите момци сте лесни Мислам, да не се сфатиме погрешно баш сте срцки
Хахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни леснатаквиот став тебе те прави лесна