Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Ветување е :) Девојката е веќе таргетирана :icon_lol:
Уште треба да ја освојам и оралката ќе и биде награда :icon_lol:
Биди среќен да ти даде да ја пољубиш у образ ,а не пак оралка има време до тоа

Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Биди среќен да ти даде да ја пољубиш у образ ,а не пак оралка има време до тоа
За се има време. И за бакнеж на образ и за оралка.
Како и да е и за двете ќе бидам среќен. :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.576
Ма обожавам да лишам макар што женска ми не е баш секогаш расположена за тоа ама кој па ја прашува ја си терам :) Таа пак не сака вели дека имал некој специфичен мирис пенисот затоа не за друго:cenzura:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Јас обожавам оралка досеа со сите што сум бил ми го оствариле тоа задоволство поготово на крај ми е топ.

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Хммм мислам дека веќе кажав дека и јас го сакам ова. Кога е обострано е подобро се разбира но, важно е да се ужива, ако не сака не ќе го фатам за гуша :giggle: Ама... Си велам дека мажите не го сфаќаат тоа погрешно. Или грешам? Од еден тип добив коментар дека забележал дека повеќе сакам орален од вагинален секс, не далеку од вистината но, донекаде и ми е незгодно кога... на сред игра или предигра добијам желба за оралка, не знам како изгледа тоа одстрана гледано (или од горе, зависи ;) ) ама... Помош машки створења... знам дека уживате во ова но, не гледате на нас љубителките на оралка како на нимфоманки или лесни женски или... на чудаци нели? Помош :unsure:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Хммм мислам дека веќе кажав дека и јас го сакам ова. Кога е обострано е подобро се разбира но, важно е да се ужива, ако не сака не ќе го фатам за гуша :giggle: Ама... Си велам дека мажите не го сфаќаат тоа погрешно. Или грешам? Од еден тип добив коментар дека забележал дека повеќе сакам орален од вагинален секс, не далеку од вистината но, донекаде и ми е незгодно кога... на сред игра или предигра добијам желба за оралка, не знам како изгледа тоа одстрана гледано (или од горе, зависи ;) ) ама... Помош машки створења... знам дека уживате во ова но, не гледате на нас љубителките на оралка како на нимфоманки или лесни женски или... на чудаци нели? Помош :unsure:
Jас лично нормално си го гледам тоа сексот е сепак големо уживање не треба да се устручава никој од нови работи или ете оралка. Не верувам дека има машки што не сакаат. Како што кажав во предходниот пост до сега со сите сум имал и не ги гледам никако освен тоа што се интимноста и сексот е за да излезе лошото и да ја покажеме нашата дива страна елиминирајки ги сите работи што не замараат. Иначе блазе дечкоти што да ти кажам кога ти уживаш во тоа тој треба да се радува.

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Што ако јас и давам оралка на женската сум лесен дечко

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Што ако јас и давам оралка на женската сум лесен дечко
Прашав за мислење. За мене сите момци сте лесни :cool: Мислам, да не се сфатиме погрешно баш сте срцки :angel:

Kajgana Shop

На врв Bottom