Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Историската тема која редовно за два до три дена оди под клуч повторно ќе ја активираме како резултат на свежите лица на форумов.Па драги мои кој ви прави најмногу кеиф на кајгана?Кој на кого што му мисли? (ник и образложение зошто)
За да може да пишувате,е воведено едно начело +18.Значи под 18 по дефолт ќе се брише.Знам дека сме лоши :)))
Да не почнувам јас,бидејќи се многу :) повелеле

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Маарко и Јове_Бт.

Веќе им предложував на мсн, али ваљда не мислеле дека сум сериозен, па еве да си пишам на темава.
И тоа онака маарко да лежи, па јове, па јас.

После ќе се свртиме.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Дали мислеше дека ќе се извлечеш со ваков ефтин обид за воајеризам? Ма се има да бришам Леандра дури не си каже кого се би го опчекорила од форум!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дали мислеше дека ќе се извлечеш со ваков ефтин обид за воајеризам? Ма се има да бришам Леандра дури не си каже кого се би го опчекорила од форум!
Бобане тебе прв може ли? :pos2:

V

VeniVidiVici

Гостин
Историската тема која редовно за два до три дена оди под клуч повторно ќе ја активираме како резултат на свежите лица на форумов.Па драги мои кој ви прави најмногу кеиф на кајгана?Кој на кого што му мисли? (ник и образложение зошто)
За да може да пишувате,е воведено едно начело +18.Значи под 18 по дефолт ќе се брише.Знам дека сме лоши :)))
Хм... со администраторка мислам дека е она правото, иако страшно делува со постовите, ајде ќе се престрашам овојпат....:toe: Драга Leandra, за она што ти мислам перверзно е да пишувам овде, но сепак мислам дека она што го мислам во моиве мисли, ниедни други мисли неможат да го смислат...:nesum: Таква е темата сеа... :smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не пребирај сеа :pos2:
Одлично прашање Армин! За одговор ќе мораш да почекаш...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Која сака мене да ме легне па ја ќе кажам која сакам јас да легнам <3

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хм... со администраторка мислам дека е она правото, иако страшно делува со постовите, ајде ќе се престрашам овојпат....:toe: Драга Leandra, за она што ти мислам перверзно е да пишувам овде, но сепак мислам дека она што го мислам во моиве мисли, ниедни други мисли неможат да го смислат...:nesum: Таква е темата сеа... :smir:
Пробај ослободи се,немој да се срамиш :))

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не пребирај сеа :pos2:
Одлично прашање Армин! За одговор ќе мораш да почекаш...
Добро. Сакаш за баланс да вклучиме некоја провладина девојка и да го направиме златниот мост на разбирањето во Македонија, пошо сум инжењер во развој? :))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро. Сакаш за баланс да вклучиме некоја провладина девојка и да го направиме златниот мост на разбирањето во Македонија, пошо сум инжењер во развој? :))
Секогаш имаш разбирање за моите потреби.Еве ќе вметнеме членка која сама ќе се изјасни дека е фан на владата и нормално која ќе нема ништо против јас и Боби да ја корнеме за коса.Има таква?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Jaс би сакал да бидам доминиран од некоја админка.
може да ми се заканува со бан додека ме пљаска по газот облечена во кожни танги мрежести чарапи, германска СС офицерска капа на главата....
уххх одам да се средам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom