Pamtam imase interesna situacija koga igraa Germanija - Mkd, koga tepavme 1:2 vo evrotip.. Koef za T2 2+ za mkd bese 10, za T2 2-3 bese 16, za T2 2-4, T2 2-5 T2 2-6 bese ist koef 15.. Ja gi opaliv na 100ce T2 2-6, ne deka ke im zbrcavme 7 gola ali za posigurno sto znaes
Ливерпул 5+ ин лајв..... Последната текма Манчестер Сити заврши 7+........еве Њукасл го отвора натпреварот и оваа може да оди 7+ со фантастичниот напад на Ливер и лошата одбрана на Њукасл
Na Leeds im falat mnogu igraci, citav negde deka samo 12 igraci imaat na raspolaganje i sigurno restoto bi pokrile so mladinci.. A i da ne bese taka, Arsenal e vo strasna forma i koef vredi
Na Leeds im falat mnogu igraci, citav negde deka samo 12 igraci imaat na raspolaganje i sigurno restoto bi pokrile so mladinci.. A i da ne bese taka, Arsenal e vo strasna forma i koef vredi
Vecerva Klivlend treba da pobedat 1.80 koef.
Na Baks ne im igra cela ekipa, imaat samo nekolku igraci na raspolaganje a i b2b utakmica im e, nokjeska igraa na gosti prodolzenija protiv Pelikanite vecerva igraat doma protiv Klivlend. Samo 7-8 igraci imaat na raspolaganje, nemaat ni klupa ni nishto.
Klivlend se kompletni i vo serija od 5 pobedi po red.
Vredi na pojak vlog da se odigra
Автоматски споено мислење:
Nekoj predlog so shto da ja vrzam Klivlend ? Edna utakmica mi treba za dabl
Vecerva Klivlend treba da pobedat 1.80 koef.
Na Baks ne im igra cela ekipa, imaat samo nekolku igraci na raspolaganje a i b2b utakmica im e, nokjeska igraa na gosti prodolzenija protiv Pelikanite vecerva igraat doma protiv Klivlend. Samo 7-8 igraci imaat na raspolaganje, nemaat ni klupa ni nishto.
Klivlend se kompletni i vo serija od 5 pobedi po red.
Vredi na pojak vlog da se odigra
Автоматски споено мислење:
Nekoj predlog so shto da ja vrzam Klivlend ? Edna utakmica mi treba za dabl