Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
20 август 2018
Мислења
170
Поени од реакции
299
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Hrvatska- Makedonija h1 49.5[DOUBLEPOST=1542803945][/DOUBLEPOST]
Hrvatska- Makedonija h1 49.5
Mozhe da probate i nekoj pogolem hendikep, Musa i taa Amerikankata shto sme ja zemale ne igraat, pred nekoj den od Shvedska doma izgubivme 70 razlika, so Hrvaticite prviot natprevar doma izgubivme okolu 60 razlika :))
 
Последно уредено:
Член од
1 февруари 2018
Мислења
70
Поени од реакции
94
Schmid 4.5 +
Gajic 3.5 -

добар дабл у Евротип,

тука мора некој да е луд да дадеш граница од ''само'' 4,5 гола на играч кој сигурно ке шутне 12/13,на играч који моментално е еден од најдобрите играчи и играч кој е 2 пеналџија у екипата после Сигурдсон,некна беше против Флензбург истата граница он даде 6 гола сут 6/14 така да стварно треба да се десе чудо да не даде денеска 5 комада.

Гајич 3,5 - Полека полека паѓа му формата,игра се помалку и помалку а причината е секако враќањето на Маргуц у екипата кој исто така е добар играч,сигурен сум дека денеска како и обично ке ја поделат минутажата и секој ке игра по едно полувреме.Порано беше прв пеналџија у екипата но сега прв шутер на 7м е Мае така да само ако Мае промаше пенал и после него Гајич да даде неколку гола од пенал може да ја помине границата,од игра тешко многу тешко дека ке успе за 30 минути (колку шо е мојта претпоставка дека ке игра) ке даде 4 комада.
 
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Од една страна два пати со ред фатив заради типојте нивни, сеа им пуштив порака колку да ги испоштавам и ми пуштијава вака со анализи. Кој шо сака, нека ги изигра.

#SINGLE 1 K.A. Towns 21.5 Over 1.85 [Soccer]
#SINGLE 2 K. Durant 29.5 Over 1.85 [SS]
#SINGLE 3 D. Ayton 15.5 Over 1.75 [MaxBet]
#SINGLE 4 J. Clarkson 15.5 Over 1.85 [SS]
#SINGLE 5 D. Jordan 11.5 Over 1.85 [MaxBet, Mozzart]
#SINGLE 6 T. Hardaway Jr. 24.5 Under 1.85 [BalkanBet, SS, PW365]
#SINGLE 7 Philadelphia 76rs vs New Orleans Pelicans OTP 111.5 Over 1.85 [Soccer]
#SINGLE 8 N. Jokic 18.5 Over 1.80 [BalkanBet]
#SINGLE 9 R. Gobert 13.5 Over 1.85 [MaxBet]

#SINGLE 1 Koliku god prednost da Denver ima u napadu pod kosem preko Jokica, koliko raznovrsnosti u napadu dobijaju zbog njegovog visokog kosarkaskog IQ, isto tako im i pravi veliki problem u odbrani, prilikom branjenja protivnickog centra. To govore i brojke, jer se Denver nalazi na 23. mestu kad je rec o branjenju protivnickih C, te dopusta 24.6 poena u proseku po utakmici. Sa druge strane, na 4 od prethodnih 5 susreta, Towns je lagano to koristio, te prelazio ovu granicu, samo jednom je ostao u underu. Odlaskom Butlera, Towns je taj kome bi usage rate trebao ici gore, ali nije to pokazao na prethodna 2 susreta, uglavnom jer je imao tezak match up protiv Gasola i Nurkica, sto veceras ne bi trebao biti slucaj.

#SINGLE 2 Curry out, Green out, manje bitan McKinnie out, GS u kanalu vec nekoliko utakmica, 4 poraza na poslednjih 5 utakmica, a Durant na tih 5 utakmica 26, 32, 20(blowout), 29 i 33 poena. Toplo hladno igra, dosta nervozan, pogotovo nakon sukoba sa Greenom, odakle je valjda sve krenulo nizbrdo. Nije da ce im biti lako veceras protiv Oklahome, naprotiv, favorit je Oklahoma, ali gledajuci njegovu proslost sa Oklahomom, sa Westbrookom, izostankom 2 bitna srafa u ekipi, Durant je taj koji ce veceras izneti ogroman teret na ledjima, koji ce igrati 35+ minuta, koji ce uzeti 20+ suteva i koji ce veceras nadam se eksplodirati. Na prvom mecu ove sezone stao je na 27 poena, uz sut iz igre 9-21, ali je imao Karija uz sebe i njegovih 32 poena, koje ce veceras neko morati nadoknaditi. Na poslednjih 7 susreta protiv Oklahome, Durant je upisao 5 overa na ovoj granici, 2x je stao ispod granice, prethodni mec ove sezone i u blowout pobedi od 32 razlike, stao na 28 poena. U svako ostalom mecu je bio izuzetno motivisan i isao je 30+, sto mislim da ce i veceras biti slucaj. Jednotavno, nema Karija i Grina, bivsi klub, duel sa Westbrukom, svadja sa Greenom, dosta toga je kulminiralo i morace veceras da se izduva na nekom.

#SINGLE 3 Duel izmedju dve ekipe koje su ukupno kombinovale 7 pobeda ove sezone. Obe ekipe i dalje tankiraju, skupljaju igrace, ulazu u buducnost, samim tim im rezulatati nisu na nivou. Isto to mogu i veceras ocekivati, rezultat koji ce biti u drugom planu, utakmica koju ocekujem da se igra bez nekih odbrana, potpuno rastercena na oba kraja terena. Aytonu to svakako ide u prilog, jer je uz Bokera i Warena najaktivniji igrac Feniksa. Na posledjih 5 meceva Ayton upisuje 17, 21, 17, 14 i 20 poena. Match up ide njemu u korist, odbrana Cikaga na C poziciji diskutabilna, dopustaju oko 25 poena u proseku. Njegova minutaza solidna, kad nema foul trouble, igra preko 30 minuta, a cesto uzima i veci broj suteva. Roto ga vidi na 18.7 poena veceras.

#SINGLE 4 U Klivlendu je izgleda opste rasulo. Love, Korver, Hill, Dekker su na postedi zbog povrede, dok je JR Smith izgleda zavrsio sa Cavsima, jer ne zeli vise da trenira sa njima, zeli individualno i hoce da ga trejduju, sto otvara prostor za neke druge igrace veceras, posebno Clarksona koji em sto ce imati dosta prostora u napadu kao i vremena, isto tako ce imati i motiv protiv Lakersa. Prethodni mec se nije najbolje proveo protiv njih, ali je bila i drugacija situacija, igrao je tek 16 minuta, bilo je dosta drugih igraca koji su imali prednost u napadu, dok veceras to nece biti slucaj.

#SINGLE 5 Razuverio me protiv maltene najjace odbrane na C poziciji u ligi, gde je utakmicu zavrsio sa 17 poena, uz sut iz igre 6/12. Veceras skroz suprotna situacija, ide na jednu od najgorih odbrana na C poziciji, koji sa C pozicije dopustaju oko 25 poena, koji ocajno brane PnR, koji na C poziciji imaju Allena koji fizicki ne moze da isparira Jordanu ispod kosa od koga je dosta inferiorniji. Jordan pokazuje znakove pomaka, posle nekoliko losijih partija, na poslednja 2 meca upisuje 17 i 13 poena, vise od vecerasnje granice. Ne bi trebao imati problema veceras u napadu, samo je potrebno da dobija lopte ispod kosa, lob pasove, i da hvata skokove kao sto to i inace radi i pretvara ih u poene.

#SINGLE 6 Boston od najtalentovanije ekipe dobio je epitet ekipe koja je najvise razocarala ove sezone, sto i pokazuju u igrama. Moraju pod hitno da promene neke stvari, jer ne deluje to dobro. U odbrani to jos i funkcionise ali napad ne stima. New Yorku je ovo b2b utakmica, Hardaway je sinoc upisao 38 minuta, i ono sto ne ide u prilog jeste njegova forma, jer na prethodna 3 meca postize 30+ poena, ali isto tako ove sezone na 2 b2b utakmice je ostao ispod ove granice, odnosno postigao je 7 i 24 poena . U jedinom mecu protiv Bostona ove sezone stao je na 24 poena pred domacim navijacima. Boston kud i kamo dobro brani njegovu poziciju, dopustaju oko 20 poena u proseku po utakmici, na 20 upucenih suteva, sto je i njegov prosek ove sezone. U slucaju da dodje do rotacije, da se pomeri na SF poziciju, to jos bolje brane, jer dopustaju tek 16 poena u proseku po utakmici. Stivens zna odakle mu preti najveca opasnost, zatvori Hardawaya i resices utakmicu, i nije iskljuceno da veceras bude udvajanja na njemu, kako bi ga sto dalje oterali od kosa ili naterali na razigravanje. Kad uzmem u obzir dobru odbranu, b2b utakicu i njegov proseku u tim utakmicama, bez obzira na poslednja 3 dobra meca, te cinjenicu da Boston mora poceti bolje da igra, meni tip vise ide u minus.

#SINGLE 7 Fila na 5 od poslednjih 7 meceva prolazi ovu granicu poena, ali i dopusta protivnicima isto. Mnogo losije ekipe od New Orleansa su prolazile ovu granicu bez problema. Ove sezone su na 113.2 poena na 100 poseda, dok dopustaju 112.9 poena na 100 poseda, dok sa druge strane, kod Pelikana to izgleda napadacki bolje, jer na 100 poseda daju 119.5 poena, dok dopustaju 116.8 poena na 100 poseda. Sa Davisom na terenu to izgleda mnogo bolje, te su recimo na poslednjih 5 meceva dobila 4 sa njim u timu. Na 6 od prethodnih 8 meceva Pelikani idu preko ove granice poena, ali isto tako dopustaju i protivnicima. Ne sumnjam da cemo veceras gledati jedan efikasan mec na obe strane.

#SINGLE 8 Jokic na poslednjih 6 meceva postize 20, 25, 12, 14, 20 i 37 poena. Protiv Atlante 12 poena u blowout pobedi , dok protiv Houstona jednostavno nije dovoljno napadao kos, tek 14 poena. U katastrofa formi su, 6 poraza na prethodnih 7 susreta, a pitanje i veceras sta ce biti. Od svih igraca Denvera, Jokic ima mozda i najpovoljniji match up, jer Towns isto kao i on ima velikih defanzivnih problema, dopusta dosta poena protivnickim centrima, oko 25 u proseku po utakmici i to jednostavno moram iskoristiti. 3 od prethodna 4 duela izmedju Townsa i Jokica su zavrsena tako sto je Jokic isao preko ove granice, 35, 22, 22 i jedan under, 14 poena.

#SINGLE 9 Gobert igra ispod proseka na prethodnih nekoliko meceva, ali opet, kos ga maltene deli do overa. Na poslednja 4 meca upisuje 12, 12, 12, 10 poena, ali isto tako igrao je protiv ekipa koje kud i kamo na C poziciji dobro zatvaraju protivnicke centre. Na 2 od ta 4 prethodna meca izgubili su velikom razlikom, od Indijane 27 razlike, od Dalasa cak 50 razlike sto je mislim klupski rekord, a na oba ta meca Gober je upisao tek 25 minuta, zbog blowouta, te je misljenje da do toga nije doslo , verovatno bi imao i koji poen vise. U jedinom mecu ove sezone protiv Sacramenta, bio je i vise nego dobar, sa tek 9 upucenih suteva ka kosu (zakucavanja ), i zavrsio mec sa 19 poena. WC Stein ne blista u defanzivi, Sacramento doputa 22.2 poena na C poziciji. Na 4 od prethodnih 6 susreta protivnicki centri su isli preko ove granice protiv Steina. Juta mora konacno da proigra, a Gobertu odgovara protiv njih igrati, a granica je povoljna, svakako vredi ispratiti.
 
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Од една страна два пати со ред фатив заради типојте нивни, сеа им пуштив порака колку да ги испоштавам и ми пуштијава вака со анализи. Кој шо сака, нека ги изигра.
a na tiketite shto gi prakjaat shto tipovi imaat ? Ja znam stranava, znam i tiketi po 3-4 kvota davaat na sms servisot.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom