Квалификации за европските натпреварувања

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Со огромна помош на судиите, али добро.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И Бате се пласираа бе маму им ебам хоштаплерска :cautious:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Армеро е таков идиот што единица мерка за идиотизам да имаше, Армеро ќе се викаше.
--- надополнето: 28 август 2012 во 23:05 ---

2 пати пред голман излага, 2 пати се *ере.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Со огромна помош на судиите, али добро.
Дечко што си пушел ти бе ? Која помош од ебени судии,чист гол поништен за Динамо ? Тоа е помош од судии ?
Кога го поништија тој на Марибор судијата веќе 2-3 секунди имаше свирнато фаул.......Келава не ни проба да ја фати застанати беа.
Црвениот чист како солза.Марибор ниту една добра шанса не направи.......Динамо играше колку што му требаше за да пројде.
На крају крајева колку што е во Европа оштетуван Динамо низ историјата ретко кој е и искрено ми се ебе за секоја оштетена екипа против Динамо.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ајде да гледаме пенали сеа :D Се надевам Брага ќе влезе.. Удинезе се слаби годинава..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ова е паненка....ако ти успее си ѕверка, ако ја зезнеш испаѓаш прва будала во маало.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Вака за Јувентус не сум се изнервирал човече... ептен ми е жал за Гвидолин и Ди Натале све направија да дојдат две години по ред во квал. за ЛШ и втората година еден серко на таква битна утакмица Паненка ќе ми изведува... алоооооооооооооооо, со кој памет бре, не си ти Паненка, Зидан,Пирло , погледни се у огледало све да ти ебам, никад фудбалер од тебе да не биде...... туууууу кретен еј , уште не ми се верува...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Дечко што си пушел ти бе ? Која помош од ебени судии,чист гол поништен за Динамо ? Тоа е помош од судии ?
Кога го поништија тој на Марибор судијата веќе 2-3 секунди имаше свирнато фаул.......Келава не ни проба да ја фати застанати беа.
Црвениот чист како солза.Марибор ниту една добра шанса не направи.......Динамо играше колку што му требаше за да пројде.
На крају крајева колку што е во Европа оштетуван Динамо низ историјата ретко кој е и искрено ми се ебе за секоја оштетена екипа против Динамо.
Голот не беше регуларен.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
каков фудбал играат овие Удинезе у пм. Дури Брага што играат комплетен антифудбал изглеаа ко Барса за овие. Фала богу нема да ги глеаме во ЛШ

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
си заслужија Брага (y) , од второ глеав, цело време пред 16ник им играа на Удинезе . Ди Натале идиотон требаше црвен да попие не жут

Kajgana Shop

На врв Bottom