Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Анри , Ето и Виља си земаа лш со Барса(зш ти се битни 40 - 50 гола),само Ибрахимович не се снајде во Барса(Интер му ги расипа плановите:))
Кире не заебавај...Некако глупо ми е што ве читам и што сеуште мислите дека Роналдо е подобар од Месси...зарем Месси досега не покажа доволно дека е најдобар играч во светот?/..зарем головите од минатите сезони и сите натпревари што ги изигра не беа доволни да ве разубеди дека е најдобар играч??..јас не знам што сакате Месси да направи за да мислите дека е најдобар..разбирам дека има негови хејтери но луѓе реалноста е таа..Можеби Роналдо е покомплетен фудбалер но Месси е подобар и пострашен фудбалер од Роналдо во секоја фудбалска смисла...не заприметувате на натрпеварите кога играат дека Роналдо само еден одбранбе дефанзивец му поставуваат и ако е физички силен и корпулентен како него лесно се справува со него??..а за Месси ни цели одбранбени шеми не ги вадат противниците бидејќи е универзален играч акде со својата техника и дриблинг можи да ги размрда сите а Роналдо нема таков квалитет..мислам реално гледајте на работите!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.455
Поени од реакции
87.219
Турскиот коментатор на Star Tv :pos:

П.С. На РТЦГ ја имате Чешка - Црна гора

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Каков дајв на Алтинтоп :pos:
Like a boss.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Bilic ne cinel, Olic ne igral godina dena, losa formacija... Gi pobedi Bilic Hrvatite i dokaza deka e zver uspehot na Evro ne mu bese slucaen.

Kajgana Shop

На врв Bottom