Кај да најдам ацелератор за торент ?

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Знам дека има ацелератори за обични рабори пример од досадно ми е на кајгана да го симнам клипчето со 600% побрзо! Ама сеа мене друго ми е филмот :vozbud: . Кај мозам да најдам ацелератор за торентот (ако постои) посо сакам да ми иде со дупла брзина или тродупла ако е тоа мозно ! Ај ве молам писете несо или дај фрлете некој линк навака! ФАЛА НА СИТЕ :zver:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
такво нешто не постои,колку ја шо знам.downloadot ти иде толку брзо колку шо ти дават peer овите .не зависи ништо од тебе

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Барај торенти со повеќе сидери (Seeders) и не ти треба акцелератор. Има акцелератори, само што клиент имаш?

Гола вода е тоа. Само можеш вирус да закачиш па да се масираш дупло!;)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Абе за вирус нема проблем користам доста добар антивирус (Norton System Works), а од клиентиве го користам Azureus онака добар е си фура како што треба само јас мислев нешо да не има побрзо од тоа!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нема акцелератор мислам, се зависи од тоа колку seeders и leechers има...

Член од
15 март 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Не постојат ацелератори за торенти. Брзината зависи, како што кажа Фантом од seeders и leechers. Но торентит можат да се симнуваат со брзина како со ацелератор. Моја препорака е да се користи Utorrent, но нјазажно е предходно да се подеси.:toe:

Член од
15 март 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Јас така симнувам, ништо друго не ми е потребно.

Член од
24 август 2007
Мислења
3
Поени од реакции
1
Постои еден вид на акцелератор за P2P програми, но тоа е всушност само patch за Windows XP SP2. На овој линк: http://www.trustyfiles.com/help-sw-xpsp2.php има убаво објаснување како и линк до patch-от. Овозможува повеќе истовремени TCP/IP конекции, но истовремено и полесно ширење на вируси ако закачите некој.

Kajgana Shop

На врв Bottom