Exactly. Ама некој не му доставил меморандум на Стево овде. Уште заглавил во ситничарење околу етно-линиите ко да има кредитна у рака и се готви да шмрка кокаин.
Се извињавам ама Andy не е тајландско име. Или што и да е од сектор индокина(лаос, нам, камбоџа, мијанмар, итн).
Проблемот со позери е дека се дичат со нивната култура и традиција 100 на саат за “сигнализирање на доблест„ додека има американско-европско име а критикува сешто е нивно.
И педерлукот, што гарант НЕ е по традиција/култура.
Или тоа илие е трол на не владина организација...
Брат, и Давид, Доријан, Денис не се македонски имиња, per say, ама ги имаме во изобилие. И човекот не живее во индокинески регион. Ваљда исто си чул за псевдоним?
Освен тоа што типот е геј, нешто друго знаеш за него? Тоа што опна virtue signal обвинение не ми звучи ко да си нешто многу информисан.
Има ли тема кај што се разбираш у нешто. Не знаеш како добил ослободителна? Земи прочитај и ќе ти стане јасно. Случајот е изгубен уште кога е однесен на суд. Си имаат закони и по тоа судат, не по вољата на Тролејбус.
Има ли тема кај што се разбираш у нешто. Не знаеш како добил ослободителна? Земи прочитај и ќе ти стане јасно. Случајот е изгубен уште кога е однесен на суд. Си имаат закони и по тоа судат, не по вољата на Тролејбус.
Си има ама за жал ти не ги разбираш, политичка одлука е, републиканците преовладуваат кај што го судеа, ама ќе го јаде смрдливата пичка со насолзени очи.
Си има ама за жал ти не ги разбираш, политичка одлука е, републиканците преовладуваат кај што го судеа, ама ќе го јаде смрдливата пичка со насолзени очи.
Exactly. Ама некој не му доставил меморандум на Стево овде. Уште заглавил во ситничарење околу етно-линиите ко да има кредитна у рака и се готви да шмрка кокаин.
Автоматски споено мислење:
Брат, и Давид, Доријан, Денис не се македонски имиња, per say, ама ги имаме во изобилие. И човекот не живее во индокинески регион. Ваљда исто си чул за псевдоним?
Освен тоа што типот е геј, нешто друго знаеш за него? Тоа што опна virtue signal обвинение не ми звучи ко да си нешто многу информисан.
Давид е библиско. Не ми е јасно само од кај го извади дека не е...
Овие други двата...мора да си на дрога ако мислиш дека се во изобилија. Можде денис меѓу цигани ама лично не ме интересира до кој екстреми идат(а знам дека идат ептен со бизарни имиња)
Не живее во индокинески регион...не го спречува да користи индо кинеско име или псеудоним.
Второ ја не мора да знам ништо за никого. Постапките се доволни за расуда...а да твита за комунистчка револуција е прилучно ецниклопедиска дефиниција за virtue signaling. Дури било каков еднорсмент од некој како него со тоа знаме е автоматски се квалификува. Ти батали тоа што еден кажал друг кажал. Проблемот е движењето како целост, а не хаосот и несогласувањето помеѓу индивидуалните фракции.
Затоа викам- било кој рандо бот може да лупне педерско знаме-да пишува што сака на аутреј платформата и по вртењето на пеколната машина што е таа платформа крајна цел да биде coverage за тој и тој дел од таа и таа левичарска група.
У кратки црти ако не се филмува себеси како разбива черепи на антифа со цигла, тој јава тоа педерското знаме за сигнализирање.
Пошто ако сварно му беше гајле немаше да се афилира со тоа знаме и во конекција со левичарско ориентираните соросоидни здружениа кое го користат истото знаме како симбол за дрн дрн дрн а исто се блиско или лабаво афилирани со антифа.
Уште пократки црти, ми изгледа како ефтин провокатор.
Укажува на недоверба во поротата составена од Мага поддржувачи. Ти да отидеш на контрапротест со полуавтоматска пушка да убиваш и да тврдиш дека е самодбрана и да не те осудат е само политичка одлука и мерење на курови која за жал само ќе им ескалира во УСА... Сеа ќе земе некој од спротивната страна ќе изрешета Мага говедари и ќе тврди самоодбрана и нема да смеат да го осудат.
Укажува на недоверба во поротата составена од Мага поддржувачи. Ти да отидеш на контрапротест со полуавтоматска пушка да убиваш и да тврдиш дека е самодбрана и да не те осудат е само политичка одлука и мерење на курови која за жал само ќе им ескалира во УСА... Сеа ќе земе некој од спротивната страна ќе изрешета Мага говедари и ќе тврди самоодбрана и нема да смеат да го осудат.
Висконсин е светло сина држава, гувернерот е од Демократската партија, двете партии имаат по еден сенатор и републиканците имаат нешто повеќе конгресмени. На претседателските избори, победата, некако, ја понесе Џо.
Дали отишол на протест? Прочитај го убаво случајот.
Mislam deka new york times ili post imaa odlicna reportaza na slucajot.
Detali i kade zatajuva policijata i kako doagja do presmetka, deka prvata zrtva e lice so psihicki poremetuvanja, vtorata zrtva proba da go razoruzi i ne beshe svesen sho tocno se slucuva.
Toj so pistolot spored mene e vinoven bidejki negovoto strelanje vo vozduh ja pocnuva celata rabota.
Toj si e kriv i kako sho pisuvaa na komentarite na youtube. Kyle ima srekja sho ne go usmrti bidejki na krajot toj mu ja nosi slobodata so negovoto svedocenje.
Висконсин е светло сина држава, гувернерот е од Демократската партија, двете партии имаат по еден сенатор и републиканците имаат нешто повеќе конгресмени. На претседателските избори, победата, некако, ја понесе Џо.
Дали отишол на протест? Прочитај го убаво случајот.
Through bare-knuckle tactics in the Senate, an animated base of voters and a well-funded pipeline for judges, Republicans have stocked the federal bench.
time.com
И да отишол 'да брани бизниси' од протестирачите. Можно ли е бе се контра да сте истите ликови?
Истите сте анти-ваксери, расисти, контра научниот свет и се вие се вртите по темиве и спамате со фејк њуз, уште модератор во политика те ставиле.
1. Ја сум вакциниран и препорачувам вакцина. Не сум за форсирање .
2. Сите левичарски медиуми во сад се најоглем фејк нујз-приквање на fuck jo biden со lets go brandon
3. Псеудо религијата што ја тропаат woke people за транџите не е наука . Gender theory не Gender fact.
4. Да е расата во прашање...ама е културален проблем. Гето култура да бидеме специфични.
Through bare-knuckle tactics in the Senate, an animated base of voters and a well-funded pipeline for judges, Republicans have stocked the federal bench.
time.com
И да отишол 'да брани бизниси' од протестирачите. Можно ли е бе се контра да сте истите ликови?
Истите сте анти-ваксери, расисти, контра научниот свет и се вие се вртите по темиве и спамате со фејк њуз, уште модератор во политика те ставиле.
Врховниот суд единствено имаше врска при толкувањето на правото, кое се користеше во случајов. А за останатото, зошто Обама остави простор Трамп да именува 100тина судии, останува само мистерија!
Тројцата судии во Врховниот беа најлегитимно избрани.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.