Кајгана радио во 2011?

Дали го сакате кајгана радиото во 2011 назад?

  • Да , потребно ни е.

    Гласови: 59 83,1%
  • Не , што ке ни е.

    Гласови: 12 16,9%

  • Вкупно гласачи
    71
Статус
Затворена за нови мислења.
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom