Ќе те чекаме, Sk-92 и онака ќе може(најверојатно) да отвори тема дури вечер.Ако ме почекате до ручек можам да ставам нешо.
Ова Domaine Lepovo во позадина е добар избор
Во гурманско катче модераторот мора да внимава да не се меша вино и ракијаКоја е улогата на модераторите на подфорумот ако не отвараат теми туку тоа го прават учесниците?
Според мене тоа е една од причините што натпреварите губат на интензитет.
Не се знае кога се отвара тема, колку трае гласањето и слично, а исто така и не сите учесници имаат искуство со отварање теми и теми на кои има опција да се гласа.
Шега беше....море колку си сериозен.Во гурмансково катче, членовите не сум видел да мешаат вино и ракија, во било која смисла.
Освен некои оф топик мислења кои сепак се поврзани со храна и може да поминат.
Додека за разлика од тоа приметив дека модераторите како да ги нема...
Ако целта им е да не анимираат, барем директно да ни дадат до знаење ...
@kanoКако сте расположени за азиска кујна?
,,,leleee oriz ,,, site ke bideme kosooki,,,Како сте расположени за азиска кујна?
Па оваа треба да се затвори и да се продолжи во генералната тема за Кајг. готвач.Јас немам пермисии да менувам наслов тука. Инаку еве една стара од мене, теријаки пилешко суши.