Ееее немам направено слика инаку кога правам бурегри зимам јунешко врат и бут мешано и во смесата шлапам Гордон Ремзи рецепт: ставаше лук и кромид во прав, сол, црвен пипер пикнатен, бибер, жолчки од јајца, на крај од печењето додавам чедар од горе да се стопи.
Од сосови мешам сенф и мед и тоа го мачкам на долниот дел од лепчето, после ставам кисели краставички тенко исецкани па кромид па оди плескавицата па ајзберг зелка ситно сецкана измешана со цезар или ранч сос и на крај пикантен сирача сос.
Може за некој ова се многу различни сосови ама некако ептен јак вкус има, се се поклопува, јес да е слатко, луто, кисело... Плус бургерот може да се јаде без да се распаѓа и целосно...