Кафана Колосеум сезона 2011/12

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Од Club Colosseum најава за гостување на Бајага.Нема цена на акрти сеуште,штом објават ќе пишам тука.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Молим те само кажи ми дека е после 9ти ... значи све добро што е ми го нагураа пред колоквиумска да не можам на поголемиот дел од свирки(мали концерти) да отидам ... ке се изедам ако е сеа набрзо ... хах

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
на кое колосеум на отворениот или затворениот????????

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Молим те само кажи ми дека е после 9ти ... значи све добро што е ми го нагураа пред колоквиумска да не можам на поголемиот дел од свирки(мали концерти) да отидам ... ке се изедам ако е сеа набрзо ... хах
на 5 ноември,има во насловот горе.:)
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:10 PM ---
на кое колосеум на отворениот или затворениот????????
секако дека затворениот.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Разгледував низ купи карти за се и налетав на ова.

Клуб Колосеум за овој Петок 11 Ноември ви го најавува стартот на новата HIP HOP концертна сезона ...

Перформанс во живо на Da Rap Boss - JUICE !!
2 часовен улмимативен настап кој ќе го зоврие вашиот омилен подиум !!!

Влезници во предпродажба од Понеделник 7 Ноември на сите продажни места на http://www.kupikartizase.com/ по цена од 200 денари ...

HAPPY DAYS 7-9 Ноември (Понеделник-Среда) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 150 ден !!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.297
џабе толку хејтање..џус ке го напуни колосеум ко армин ван бурен.па размислете што е поефтино..Таков народ сме јебига..

П

Паган-др

Гостин
џабе толку хејтање..џус ке го напуни колосеум ко армин ван бурен.па размислете што е поефтино..Таков народ сме јебига..
Ако го напунил колосеум не можам да го хејтам? Уште поише ќе го хејтам, и него и тие што му идат.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.297
што е до џусов колку сакате кењајте го..
мислев хејтање на колосеум...

Kajgana Shop

На врв Bottom