Каролина Гочева

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
@Crazy in Love , и јас имав впечаток дека се тупеше кратко време, ама такви се песните. Од Пролет лето есен зима и Две лири прејде на поспори па затоа. Мене не ми се допаднаа Умирам без тебе и Крај на овој концерт, не им беше место. Подобро да отпееше народни песни како Македонско девојче.
Не зборам за прелазите, се очекува од побрзи да се префрли на поспоро, секогаш е така. :)
Некако некои песни мислам дека претерано се одолжуваа со музика. И тоа е секако нормално, малце да се продолжат песните со музика, но на некои песни имам чувство дека беше предолго.
Ама и јас седев на место каде што шибаше од сите страни, измрзнав, па затоа може и ми делувало предолго.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Инаку прав погодок Скопска магла како почетна песна на концертот.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Каролина во Охрид за Водици

Годинава празничната програма во Охрид посветена на празникот Богојавление- Водици ќе биде распоредена во четири дена.
Во збогатувањето на туристичката понуда покрај традиционалната церемонија на фрлање на светиот крст во водите на охридското езеро и денот на рибарите, ќе бидат организирани и попратни забавни содржини. Општина Охрид ќе го помогне организаторот на манифестацијата Здружението Богојавление – Водици.
-Македонската поп ѕвезда Каролина Гочева ќе одржи солистички концерт во рамки на централната прослава посветена на празникот Богојавление- Водици во Охрид. Каролина ќе изведе композиции од својот последен албум „Македонско девојче 2“, изјави раководителот на Секторот за туризам и локален економски развој, Ѓоко Апостолоски.
За празнувањата за Водици, 17 хотели креираа празнични аранжмани со попусти од 30 до 50 отсто. Спиење со доручек во зависност од категоријата на хотелот и дали сместувањето е во едно и двокреветна соба ќе чини од 10 до 25 евра. Повеќе ресторани и угостителски објекти за време на богојавленските празнувања своите услуги ќе ги водат со попусти од околу 30 отсто.

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Концертот на Каролина - 1 јануари во 17:45 часот на МТВ 1

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ова и се песни во главно од Дарко Димитров, сите песни, без исклучок сеуште се вртат по радијава. За разлика од овој албум, вториот беше послаб.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.140
Поени од реакции
30.258
Никаде не можам да ја најдам Како да те откачам песната од Каролина. Ја имаше едно време на youtube, dailymotion али веќе ја нема. Ако ја има некој нека ја сподели. :D

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
За каде ги направија англиските верзии на Кажи ми, Јамајка и Ти можеш? :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom