Ф
Флеш
Гостин
Кајгана членови .... Мерејќи на кој јајцата му се отечени повеќе на темава ....
Овој повеќе личи ко вагина да има ..... секој замислува тоа како и што сака, како овие двајца стројни момци што ги замислувам, а секој каде ја става често раката и не работи ништо, предложува на друг да ја става на исто место раката, онака од искуство!
Прегледај го приврзокот 373772
...еве го и Џонтра Волта, да не биде тужан дека не го замислувам!
Курво една пичка ти матер, глупачо све ќе ти ебам уште еднаш ако нема леб на маса коа ќе дојдам од работа, овцо ретардирана мајката да ти ја ебам твоја глупа, крвта да ти ја ебам цела фамилија сте за нигде кај кур те земав кај се запустив, будало една ментална, племето да ти го ебам твое, не ме гледај смрдло една гнасна, оди пери алишта таму и да ми испеглаш маица за утре да не ти го пукнам носот кучко гадна. Мамето да ти го ебам твое има да те заклучам у подрум цел ноќ да скапеш таму да смрзнеш.
јас мислам поубо звучит дечкото од Полигонот?Каков спој од кумановско-нишко-беровско-охридско-струмички дијалект. Секоја чест.
...ами ти кај го гледаш горе или доле? ај постави да видам ти како го замислуваш?Овој повеќе личи ко вагина да има ..
Овие љутковците се љутат ако се зезаш на нивна сметка....ами ти кај го гледаш горе или доле? ај постави да видам ти како го замислуваш?
Прегледај го приврзокот 374373
еве може вака да е Џонтра?
Абе нема шо да го замислувам го знам од џамлии....ами ти кај го гледаш горе или доле? ај постави да видам ти како го замислуваш?
Прегледај го приврзокот 374373
еве може вака да е Џонтра?