Како да се справам со ова..?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.649
Поени од реакции
34.918
Здраво на сите прв пат сум на овој форум, малкку ситражував по интернет каде можам да побарам совет или помош па го најдов овај форум.. Не знам како одат правилата ако имам некоја грешка се извинувам.
Имам проблем на работа. Се појави огромна хемија помеѓу еден мој колега и мене на работа, си се смешкаме и си помагаме еден на друг веќе 2-3 недели. Но, проблемот ешто јас кога е блиску до мене станувам многу нервозна и тој го гледа тоа и му се допаѓа па,намерно се приближува до мене, а понекогаш и тој станува нервозен кога јас ќе му се приближам. Го гледам тоа! Јас не знам како да се смирам воопшто :whew: , но главниот проблем е ова --има некои колешки со кои сум малку скарана и не зборувам претерано со нив (од приватни причини) и тие него му збориле како јас не зборувам со никој, како сум ваква или таква (лоши зборови за мене)..Но, јас воопшто не сум таква затоа што со поголемиот дел си зборувам и си се смеам и си уживам и самиот тој го знае тоа бидејќи како зборувам со другите и се смеам и тој ме гледа па двата од далеку се смееме. Али како да го премислија и мислам дека им поверува и како да има негативно мислење, а јас воопшто не сум таква и со обидов на некој начин да му докажам, али не сум сигурна дали ја избриша таа погрешна слика за мене зашто стварно се трудам. А да разговарам дирекно со него некако не знам да не бидам многу нападна.
На темата и дадов вакво име бидејќи не знаев што точно да напишам..ве молам за некој совет како да му докажам дека јас не сум таква како што му кажувале бидејќи очигледно го убедиле во тоа и со денови не можам да спијам од нервоза ми иде да си заминам од работа.
Плеснете се, се ќе ти опрости, единствена слика за тебе ќе му биде делот каде што си без облека ;)
 
Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Некултурни сте иначе мој совет не се замарај,се во свое време,не е само он машко
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.610
Поени од реакции
11.154
Имам повеќе пати приметено, кога нов член ќе отвори тема за некој негов проблем од љубовен/сексуален карактер, веднаш се јавува некој како тебе да го етикетира како трол.

Зарем мислиш дека од 1 700 000 луѓе во државава, ниту еден од нив не е можно да има ваков проблем во животот, без разлика колку и да изгледа банален?
Сите нови членови се тролови, а сите постари мозок им тече низ ушите нели сфативте до сега?
Слично нешто на ова да пише постар член во Драга Кајгана, ќе збере 4536 лајкови и ќе го има у темата за нај-пост на денот :pos:
 

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.720
Поени од реакции
18.457
Најдобар совет,

Престани да отвараш дупли акаунти.
 
Член од
9 мај 2017
Мислења
10
Поени од реакции
3
Самоубиство помага.
Сигурно ти е огорчен животот и мразиш што живееш, па со вакви изрази се трудиш да преживееш. Жално. :place:
Најдобар совет,

Престани да отвараш дупли акаунти.
Доколку е дупликат ајде те молам кажи ми кој е мојот Оргинал акоунт?

Плеснете се, се ќе ти опрости, единствена слика за тебе ќе му биде делот каде што си без облека ;)
Браво.Многу добро мислење! алал да ти е за ова ;) Мене вакво нешто никогаш не би ми текнало. Колку добро да се чуди човек.[DOUBLEPOST=1494398306][/DOUBLEPOST]Се гледа колку вие ‘‘паметните‘‘ сте овци и што ќе каже еден сите по него. Немате свое мислење и полни сте со омраза. Форумов колку што видов е само хејтање и плукање по луѓето. Ама ве разбирам дека сте за жалење и не сте СИТЕ способни да ширите љубов овде. Благодарна им сум на овие кои ЧОВЕЧКИ одговорија.
 
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Previse si praves filmovi za toa deka koleskite mu zborile za tebe i deka go ubedile u nesto. Trgni gi nastrana od glava ogovaranjata i ponsaj se prirodno. Ako neznaes u zivo da mu dades nekoj direkten znak zatoa e tuka tehnologijata. Pisivaj mu SMS-cinja romanticni, vikaj go na kave, smisluvaj nacini za slucajni sredbi. Ma ne be jok, kakvi slucajni! Pisi mu direkno deka sakas da se prosetas malce po ubavoto vreme pa da se naoiete kave i taka posle 2-3 kafinja se ke bide podrugo. Dakle moras da mu dades nekoj direkten znak. Dakle pod hitno pocni da mu pisuvas SMS ili na fesjbuk.
 
Член од
9 мај 2017
Мислења
10
Поени од реакции
3
Само дрога бато.
Само дрога, така е.:ojeaa:[DOUBLEPOST=1494426186][/DOUBLEPOST]
Да. Сакаш да ти пишувам абнормално ужасна поезија?
Не благодарам! Попрво би го читала најглупавиот човек отколку да читам што пишува некој кој си го мрази животот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom