Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата MSV
  • Време на започнување
Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Да не знае некој каде може да се најде ув сијалица и која цена се движат
Хаха,у продавница за сијалици бе..Ако гаѓам за што ти е,нема да ти успее проектот..Маријана сака сонце,а не ув зраци што ја тераат да овенува ко човек у депресија.

mara se odgleduva i pod svetla, vidi ima video pogore ubavo kazuva kakvi dva tipa na svetla bea.

baraj vo zelezara ili ako si od grad bi trebalo vo tie prodavnicite za osvetluvanje

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
mara se odgleduva i pod svetla, vidi ima video pogore ubavo kazuva kakvi dva tipa na svetla bea.

baraj vo zelezara ili ako si od grad bi trebalo vo tie prodavnicite za osvetluvanje
Освен добро осветлување бара и да се ослободиш од мирисот.... Цел комшилук ќе корне додека цвета. Затоа треба филтер со активен јаглен да не ја пропушта миризбата..

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Освен добро осветлување бара и да се ослободиш од мирисот.... Цел комшилук ќе корне додека цвета. Затоа треба филтер со активен јаглен да не ја пропушта миризбата..
vo pravo si, ama zavisi toa kolku imas posadeno. od nekolku rastenija ne e tolku strasno. ima nacini, ne e strasno de

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219
Not. Just fan for air circulation and keeping them cold from overheating.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
Правило бр.1
- Ако знае еден човек за твојата градина, имаш 10% шанса да те фатат. Ако знаат 3 имаш 30% шанса да те фатат. Ако се пофалиш на 10 - ќе те фатат гарант.
Ако знае еден човек за твојата градина има 100% шанси да те фатат. Тој еден човек има "близок пријател" на кој му верува и може да му се довери, блискиот пријател има исто така "близок пријател" итн...

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219
Aко те фатат без година и пол не си. Плус - си монструм, дрогераш... а...у.
И ти го поебе некој животот заради тоа што е НЕЛЕГАЛНО да си го чуваш медицински најполезното растение за сопствени потреби.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Правило бр.1
- Ако знае еден човек за твојата градина, имаш 10% шанса да те фатат. Ако знаат 3 имаш 30% шанса да те фатат. Ако се пофалиш на 10 - ќе те фатат гарант.

Можда нема да ви е нешо многу логично ама според мене може да е корисно песниќево.

Член од
19 март 2013
Мислења
8
Поени од реакции
2
ајде почна и кај нас да се пишува за маслото од марихуана
Greshen tekst... masloto na rik se pravi od cvetovite na marihuanata, so toa e nelegalno bidejki sodrzi THC. Dodeka Hemp Oil se pravi od semkite i go ima duri i kaj nas moze slobodno da se kupi vo prodavnica. Inaku hemp e eden vid na industriska marihuana koja skoro i ne sodrzi THC, treba kaj nas da podrazmislat politicarite barem ova da bide dozvoleno da se proizveduva kako hrana i za proizvostvo na bio dizel.
--- надополнето: 6 април 2013 во 06:05 ---
Interesno e so glavnata komponetna so deluva protiv rakot CBD (cannabiol) ne e psihoaktivna kako THC. Vo Izrael pred nekoj mesec mislam deka napravija trava samo so CBD bez THC. Znaci nema da se custuvas napusheno ke funkcioniras normalno no moze da ti pomogne za mnogu bolesti. Neznam oti barem na lugeto koj si imat maka oti ne im e dostapna barem vakva marihuana koja nema efekt na napushenost.

bmrhgj

Neumoren
Член од
1 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
35
Најновите анкети во САД покжуваат дека расте бројот на жители кои бараат марихуаната да се прогласи како слободно медицинско и хемиско производство во многу стопански гранки...
Објавено вцера во САД...

Kajgana Shop

На врв Bottom