Каков мобилен користите во моментов?

Член од
13 март 2011
Мислења
42
Поени од реакции
12

Како прво телефонов нема ништо, ама баш ништо на него...Има две игри единствено, нема камера или пак интернет... само смс и јавување.. Има еден голем плус... трескај го во ѕид, фрлај го, играј фудбал ако сакаш со него, НЕМА ДА СЕ СКРШИ.. Ете тоа е мојот верен пријател.. Сите ми велат да го сменам,ама мене ми е супер.. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Моментално користам Nokia E75, зошто Samsung Wave S533 ми се расипа и е на сервис :S

Nokia E75

Samsung Wave S5330

Член од
20 август 2011
Мислења
4
Поени од реакции
2

Sony Ericsson W580i​

Има и подобри не велам не, ама никогаш сум немал никаков проблем ни со камера, ни со звучник,​
со микрофон, со тастатура, апсолутно ништо. :)
  • Eкран: 262.144 бои TFT екран
  • Мрежа: GSM/GPRS/EDGE
  • Камера: 2Mpixel Камера, Дигитален зум 4х, Видео снимање
  • Музика: ТrackID(TM), Walkman(ТМ), MegaBass(ТМ),Bluetooth(TM) stereo, Shake Conrtol.
  • Интернет: NetFront(TM)-пребарувач.
  • Забава: Радио - FM со RDS, 3D игри, Јаvа, Гледање видео клипови на телефонот
    без претходно симнување од интернет, исто и гледање на претходно снимани клипови.
  • Поврзување: PictBridge, Bluetooth(TM), USB mass storage, USB support.
  • Пораки: Е-mail, Предвидливо внесување на текст, СМС, ММС, Праќање на звучни пораки.
  • Koмуникација: Спикерфон, Вибрации.
  • Дизајн: Позадинска слика по ‘‘ваша мерка‘‘, Позадинска анимација.
  • Организер:Белешки , Taјмер, Режим во лет, Аларм, Именик, Стоперка(Штоперица), Календар, Потсетувач,Календар, Калкулатор.
  • Меморија: 12 MB внатрешна, Мемориска картица Micro(TM) M2.

Ако нешто од се ова не ви е познато прашајте ќе ви објаснам.... ;)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
1. Како примарен од вчера HTC Legend ... камен телефон :)

2. T-Mobile Pulse White

3. Nokia N95 8GB

4. Sony Ericsson T700

5. Sony Ericsson W880

6. Sony Ericsson W300

7. Samsung E250

8. BlackBerry 8100 Pearl White

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Како си задоволен од nokia n8
prezadovolen sum druze sovrsen sklop na hardverot i softverot ( ako preferiras symbian, kako mene ) od nokia znaci dobivas super telefon , digitalen aparat , hd kamera , muzicki pleer , pda organizer , gps navigator itn itn ... baska i citav po forumi za nea koga ja sporeduvale so iphone 4 dobila povisoki ocenki za mn reaboti kao podobar multitasking , foto - video , text input solution , za ekranot , baterijata isl. so sto i celokupnata ocenka bila povisoka ... e sea neznam zasto praele sporedbi pomegju telefon so symbian i android ama jbg oni se strucnjacite pa ... e imase komentar od nekoi deka mozelo da se iskoristi i pobrz procesor i poise ram da mu staele ama strucnjacive odgovorile deka taka bi bil samo poskap i deka ova so sto raspolaga sega vo odnos na procesorot i ram memorijata mu se sosema dovolni da raboti perfektno ... samo ja sum u plan da mu napraam update na symbian-ot od 3^ u 3^-anna, u princip simbianot e ist edino so anna malce pobrzo raboti browsing-ot i pointeresna e so toa grafickite zaebancii ikonite i sl...

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
Samsung GALAXY S наполнет со

«« §tock Od-€x JVR with ©Stock+ v1.41 on ®TW Louncher 4.5 »» @ Semaphore 1.60b1 #2900 Quadrant

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276

HTC Sensation,од пред неколку дена!

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Nokia XpressMusic 5800. Супер телефонче, многу меморија и што е најважно, вади ептен добар звук и е совршен за слушање музика. That's all I need anyway.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Користам LG GU230 & Samsung Corby. Телефоните ги користам само за зборење и не ми треба некој iPhone/HTC, само батерија да ми држи. GU230 5-6 дена тера батеријата, а Corby 2-3 дена, така да задоволен сум од нив. Што постар телефон, што поиздржлива батерија.

Kajgana Shop

На врв Bottom