B
Bafra
Гостин
Инфо за женскиот род :
Инфо за женскиот род :
Инфо за тебе, телегонијата е отфрлена од научните кругови како неточна и во Енциклопедија Британика е класифицирана како суеверие.Инфо за женскиот род :
Инфо за тебе, телегонијата е отфрлена од научните кругови како неточна и во Енциклопедија Британика е класифицирана како суеверие.
Инфо за тебе, телегонијата е отфрлена од научните кругови како неточна и во Енциклопедија Британика е класифицирана како суеверие.
Гарант на 3 години изгледа цела на пријателон твој. И моча стоејќи.Пријатели мои посвоија девојче, околу 1 година возраст . После 2 години ќерката на изглед е "целата" на таткото/пријателов.
*Сталкер не туку се смеј како , утре ако штркот ти донесе "јапонче" ќе го бараш постов по форумов да им објасниш по дома
Еден голем човек речел: "Кога син ми плесне некоја - како ја да сум плеснал, кога ќерка ми некој ја плесне - како мене да ме е плеснал"женски нема да го фрлам и машко да излезе, можда ќе го сакам .... имам внуци што ги сакам... ама да имам 7 ќерки добро ќе е
Е на ваквите како тебе обично ќерки им се раѓаатЕден голем човек речел: "Кога син ми плесне некоја - како ја да сум плеснал, кога ќерка ми некој ја плесне - како мене да ме е плеснал"
Jaс сум необиченЕ на ваквите како тебе обично ќерки им се раѓаат
На крај не дај боже некоја Фифица ќе ти се роди...Еден голем човек речел: "Кога син ми плесне некоја - како ја да сум плеснал, кога ќерка ми некој ја плесне - како мене да ме е плеснал"
Имам некое чувство дека ти само мушки ќе раѓашженски нема да го фрлам и машко да излезе, можда ќе го сакам .... имам внуци што ги сакам...
ама да имам 7 ќерки добро ќе е