пробав и ја така растресито, луфтирање и јајцата кајгана ми се направија, напротив, во боксерици повеќе се потиш, во обични гаѓи никогаш не сум се испотилОфчар напиша:Не можам да поднесам да ми се варат јајцињата во класична гаќа.. стегната.. агрррррррхххххххххххххх :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Боксерица.. фино, лагано.. растресито.. луфтирање.. милина :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
ASkolsun... po ubavo nesht0 (bar na izgled) nema.Arvandor напиша:naj kef mi so tie prilepenite bokserici, bolji, zdravje. Sovet ne opblakajet tange, veruvajte ne sakata znam od iskustvo :roll:
Можеби. И женската танга изгледа секси, ама замисли некоја „дебељуца“ во неа... Не e се за секого._ZlObNiCa напиша:Sto i da nosite sepak posexy od pripieni boxerici nema :lol: :lol:
Како не бе.ohriganka напиша:машки во боксерици се најсекси
Поубаво е да се гледа онака затегнато....Офчар напиша:Абе сексуалски.. и шо?!
Глеј ти жените шо викаат.. да ѕирка нешо од ногавица, едно друго..
Ебаве дипломатите
У право си Dalibor женските повеќе поштоваат машки што носат боксерици отколку гаќи... :lol: :lol: мене женски што ми кажувале дека повеќе сакаат машки у боксерици посекси биле.... боксерица си поштовам и си носам... :lol: :lol: а не као стар дедо у бели гаќи... :lol:Dalibor напиша:абе боксерките се нај кул све е опустено а тие сто се стреч се закон а и на изглед се добри ги сакаат девојчињава
:wink: :wink: :wink: