Рекет, се подразбира.Рекет или слабо им оди?
Рекет, се подразбира.Рекет или слабо им оди?
Кои се другите две?Тетекс (на Холидај Ин) според мене е меѓу топ 3 бургери за набрзинка. Месото се топи во уста.
Мислиш сојата?Тетекс (на Холидај Ин) според мене е меѓу топ 3 бургери за набрзинка. Месото се топи во уста.
Во трафиката спроти Алкалоид имав јадено таков пред 5-6 години, за 80тина ден лепче со плескавица и зачудувачки беше вкусно, али мислам не постои повеќе таа сендвичара.Шубави лепиња со плескавица имаше пред 15тина години за 70тина денари, сеа бљувотини со х3 цени скриени позади мајонез, кечап и еден тон зачини...
Ај елаборирај.. Зошто соја?Мислиш сојата?
Не треба научна елаборација, два пати јадев таму, стомакот како тапан подуен ми беше цел ден, од домашен направен бургер со чисто месо никогаш немам осетено подуеност.Ај елаборирај.. Зошто соја?
Во трафиката спроти Алкалоид имав јадено таков пред 5-6 години, за 80тина ден лепче со плескавица и зачудувачки беше вкусно, али мислам не постои повеќе таа сендвичара.
Незнам, можеби не ти одговара тој тип на месо.. шо знам.. мене ми е сендвичот бомба.Не треба научна елаборација, два пати јадев таму, стомакот како тапан подуен ми беше цел ден, од домашен направен бургер со чисто месо никогаш немам осетено подуеност.
Не знам како се викаше, знам колега ме однесе баш таму да земеме, затоа и пишав лепче со плескавица, али сепак беше вкусно и беше направено на скара со жар, сега ретко каде ги прават на жар, најчесто плин користат на скарите или пак струја.[DOUBLEPOST=1556969988][/DOUBLEPOST]Ekstra M na vremeto... Sepak ne e toa burger nego obicno lepce so pleskavica.
Дефинитивно не им е чисто месото, таму јадев и со компир и без компир уште кога го отворија, али и во двата случаеви стомакот ми беше подуен. Единствено за чисто месо сум сигурен дома бидејќи пред мене ги терам да ми сомелат во месарница и во живот немам осетено подуеност, дури и кога го комбинирам со компири и леб.Незнам, можеби не ти одговара тој тип на месо.. шо знам.. мене ми е сендвичот бомба.
Сериозен си со муабетов? Прво, цените се кренате во сите сендвичари од по 10/20 ден. (во последните неколку месеци). Второ, за кој црни бразилски стекови збориш? Многу глупости на нет читате. Башка 80% од сендвичариве што се со фаст фуд бизнис имаат слична категорија(квалитет) на увозници за бело месо. Многу, многу се ретки тие што одскокнуваат во квалитетот на (во случајов) стекови. Трето, па добри 10 месарници само во општинава Аеродром ќе ти набројам што врска немаат од месо.. и шо сеа дека се месарници и пред мене го мелат па топ се? Не ги гледај така работите. Веро (во Аеродром) беа број 1 на времето, оди сега земи готова скара или било кое од изложеното месо..катастрофа невидена. Не ги гледај така работите. Четврто, компарација пред 2 години праиш.. цигарите пред 2 години ми беа 80, сеа ми се 110.Дефинитивно не им е чисто месото, таму јадев и со компир и без компир уште кога го отворија, али и во двата случаеви стомакот ми беше подуен. Единствено за чисто месо сум сигурен дома бидејќи пред мене ги терам да ми сомелат во месарница и во живот немам осетено подуеност, дури и кога го комбинирам со компири и леб.
Исто и стекот што го користат им е од онај ефтиниот од Бразил, а колку што слушнав од колеги ги кренале цените 140тина денари, пред 2 години кога јадев беше 100ка хамбургер и 110 чикен.