- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.327
- Поени од реакции
- 5.365
Овие далечинска се за телевизори само. Нигде не сум видел такво ко ти што барашМожат овие за тоа што го кажав? За сијалици попуштање светло итн....
Овие далечинска се за телевизори само. Нигде не сум видел такво ко ти што барашМожат овие за тоа што го кажав? За сијалици попуштање светло итн....
http://www.technomarket.com.mk/browse/342 подоле исто пишал еден форумџија,али не ти пишал на тебе,сега видов..Далечински управувач (даљинско) за телевизор Philips 34PFL5404H ?
Не се универзални тие, се програмираат во зависност од примачот.Каде можам да најдам универзално далечинско за струја, зошто кај мене направени се за да може и со далинско да се пушта струја (светло, сијалици, неонки итн). Доколку знае некој нека ме посочи.
Ima vo bazaroo, vo soravija najgore, bas vcera bev i vidiv...Кај има од оние појасите за стомак, за потење?
Во Џамбо има на први кат.За боксерска вреќа да ми кажеше некој...?
Еј ?! цена,тежина,нешто знаеш ??Во Џамбо има на први кат.
Е не беа многу големи, негде околу пола метро. А цената ја заборавив. Одма кога ќе влезеш во Џамбо од доле вртиш лево одма и тераш на 15 метри од лева страна неможеш да ги промашиш. Јас 3 саата барав опрема за точакот и на крај ја прашав продавачката и ме однесе до таму (ваљда и она не знаеше да објасни каде се наоѓа) до спортската опрема. Иначе мислам дека имаше и во ГТЦ приземје за боксирачки вреќи.Еј ?! цена,тежина,нешто знаеш ??
Ок,фала ти,ќе проверам.Е не беа многу големи, негде околу пола метро. А цената ја заборавив. Одма кога ќе влезеш во Џамбо од доле вртиш лево одма и тераш на 15 метри од лева страна неможеш да ги промашиш. Јас 3 саата барав опрема за точакот и на крај ја прашав продавачката и ме однесе до таму (ваљда и она не знаеше да објасни каде се наоѓа) до спортската опрема. Иначе мислам дека имаше и во ГТЦ приземје за боксирачки вреќи.
На бит пазар има какви сакаш за смешна цена у споредба со "оригиналите" у центарНе жолт ама нека кажат кај има каиши, освен ти ако не најде некоја продавница
Во Springfield имаш проверено? Мислам дека имам таму виденоhttp://www.selectism.com/news/wp-content/uploads/2011/08/redwing-spring2012-shoes-men-DSC_1233.jpg
Овакви обувки пролет/лето каде можам да најдам ??? Благодарам однапред
Немам видено а каде беше ова точно !?!?!?!Во Springfield имаш проверено? Мислам дека имам таму видено