Каде може да најдам? (Општи прашања)

O

ob1

Гостин
Менувачница што работи 24 часа во Скопје?
Или некоја што ќе работи утре во 07:00 сабајле?

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1.096
Поени од реакции
509
Менувачница што работи 24 часа во Скопје?
Или некоја што ќе работи утре во 07:00 сабајле?
Вечерва до 10 ти работи менувачницата во Капитол, претпоставувам и во Сити Мол исто.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Мушичка од внатрешна страна на екранот на HD LED телевизор. Чаре?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Под гаранција ти е ? Пробај со правосмукалка да ја извлечеш како ти се протна жити се?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Не го пуштај ТВ то неколку дена и мушичката само ќе исчезне инаку мушичките привлекува светлина без разлика дали е јака или слаба светлина друго чаре нема правосмукалка тешко!?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Не го пуштај ТВ то неколку дена и мушичката само ќе исчезне инаку мушичките привлекува светлина без разлика дали е јака или слаба светлина друго чаре нема правосмукалка тешко!?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Проблем е што е мртва и стои на сред енкран и не паѓа никако еве скоро 1 месец

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.964
Девојки и дечки, да ве замолам да ми кажете ако знаете некој добар кројач што работи со кожа за кратења на јакна и такви работи.

Ја тие кројачи низ Скопјево што ги знам не работат со кожа, па ми треба некој асален што си го знае занаетот.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.748
Поени од реакции
7.267
Девојки и дечки, да ве замолам да ми кажете ако знаете некој добар кројач што работи со кожа за кратења на јакна и такви работи.

Ја тие кројачи низ Скопјево што ги знам не работат со кожа, па ми треба некој асален што си го знае занаетот.
Imas vo carsija ulica so krznari. Nekoj sigurno ke ti ja skrati jaknata

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127

Имаш на кружен кај Католичка мислам дека Чигра се вика дуќанот.Јас имам кратено јакна таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom