Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
дечки имам едно прашање дали знае некој или познава некој што би знаел како може да се покрие стаклото на двокрилна балконска врата без да се вади истото и да дојде како обична врата.
Целта ти е да биде непровидно или нешто друго ? Ако сакаш да е непровидно залепи го со самолеплива фолија за мебел што е и готово

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Член од
22 август 2016
Мислења
80
Поени од реакции
19
Целта ти е да биде непровидно или нешто друго ? Ако сакаш да е непровидно залепи го со самолеплива фолија за мебел што е и готово

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
вака друже ако стаам фолија ке остане вдлабнатина е сеа незнам дали има со различна дебелина мислев да се стави нешто да се покрие стаклото и да биде као врата обична без стакло

Член од
23 февруари 2016
Мислења
11
Поени од реакции
0
Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира.

Член од
23 февруари 2016
Мислења
11
Поени од реакции
0
Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира. Никој ли незнае?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Здраво

Каде може да се најде во Македонија машини за преработка на храна во поголеми количини. Посебно ме интересира за сушење и сечење на зеленчук и овошје.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
вака друже ако стаам фолија ке остане вдлабнатина е сеа незнам дали има со различна дебелина мислев да се стави нешто да се покрие стаклото и да биде као врата обична без стакло
За каков вид на врата станува збор, дрвена, алуминиумска или ПВЦ?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
дрвена е со стакло у средина
Незнам што толку ти пречи тоа да стои фиксирана и пак да си стои стаклото онакво какво што е, но ти си знаеш. Како што ти кажа @ArHanG3L, можеш да го покриеш стаклото со фолија за мебел/стакло, можеш да викнеш некој сликар да го издекорира стаклото со шарени бои, или пак помалку естетски, да го премачкаш со мрсна боја онаква каква што е и рамката на прозорот.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Здраво и убава вечер на сите :) незнаев каде да го поставам прашањето па реков ај овде ;) ме интересира каде во Македонијава можам да најдам ГПС тракер за мачки и мачори зашто од алиекспрес се чека месец дена.Однапред благодарна за вашите одговори поздрав. Ако случајно некој продава нешто такво нека ме контактира. Никој ли незнае?
Во подобро снабден пет шоп треба да има ја купив од Пријатели во Битола пред некое време.
Здраво

Каде може да се најде во Македонија машини за преработка на храна во поголеми количини. Посебно ме интересира за сушење и сечење на зеленчук и овошје.
Дека некој кај нас произведува чисто се сомнева евентуално да најдеш некои користени или да ги увезеш од странство. Види во златна книга.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.212
Поени од реакции
2.352
Kade ima kaj nas (Skopje) zenski tocak nesto u ovoj stil? Po prifatliva cena...

Последно уредено:
Член од
8 октомври 2009
Мислења
788
Поени од реакции
395
Здраво

Сушарите мислам дека се најисплатливи ако користат сончева енергија.
Фирми што ги произведуваат можеш веројатно да најдеш на саеми. Ако те интересира можам во пп да ти дадам контакт од еден познаник.

Член од
28 јули 2016
Мислења
57
Поени од реакции
76

Kajgana Shop

На врв Bottom