Каде може да најдам? (Општи прашања)

Messanger

Аскер
Член од
15 октомври 2011
Мислења
380
Поени од реакции
344
Не е за овде ова ама да не отварам нова тема. Може ли да се принтат ФЛАЕРИ со А3 формат со обичен принтер како шо има во книжарниците обично? - Не професионален со мрсна боја туку на обичен лист.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.146
Каде во кој маркет можам да најдам од тие благите After Eight?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
Член од
16 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
10
Kade mozam da najdam dobar i kvaliteten zenski kaput 44 broj vo Skopjeto i preporaka za prodavnica za cevli kaj so moze da se najde 41? :O

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.653
Дечки, абе костим за возрасни од Зоро може ли да се најде некаде?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гaјгер - Милeров брoјач да се купи од негде?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Последно прашање од мене ваков велосипед на старо или ново ( цена ), каде може да најдам? Спремен сум и до Србија да идам ако треба следната година. :icon_mrgr:

Член од
29 март 2013
Мислења
148
Поени од реакции
177
Кај можам да најдам колор шампони или прелив за коса во сина и зелена боја, наливни или во туба? Било каде во Прилеп, Битола или Скопје? Вака изгледаат тие: Прегледај го приврзокот 80671

http://alfaparf.laura.com.mk/proizvodi/jc.html

Овие ги увезуваат, можеш да си прашаш каде ги дистрибуираат и ќе си најдеш.

Член од
9 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
6
http://alfaparf.laura.com.mk/proizvodi/jc.html

Овие ги увезуваат, можеш да си прашаш каде ги дистрибуираат и ќе си најдеш.

A некоја друга фирма за вакви бои за коса? Пошто тука читам баш плава и зелена нема. Сретнав јас во едни проѕирни шишенца пластични ама не запамтив како се викаа. Од нив излегувале такви бои само шо ваму немаше. :/

Член од
29 март 2013
Мислења
148
Поени од реакции
177
A некоја друга фирма за вакви бои за коса? Пошто тука читам баш плава и зелена нема. Сретнав јас во едни проѕирни шишенца пластични ама не запамтив како се викаа. Од нив излегувале такви бои само шо ваму немаше. :/

Не знам. Јас знаев за нив, ама ако немаат, немам идеја од кај можеш да најдеш. Прашај си по фризерници, ќе ти помешаат пет - шес бои и ко папагал ќе те направат без проблем :pos: но хард филингс :P

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Член од
9 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
6
Не знам. Јас знаев за нив, ама ако немаат, немам идеја од кај можеш да најдеш. Прашај си по фризерници, ќе ти помешаат пет - шес бои и ко папагал ќе те направат без проблем :pos: но хард филингс :P

Хахаха абе не ми се нафаќа фризеро (брат ми) оти знај ќе биди тепан :P Сепак фала многу валјда ќе напрам со лилава и магента од jean's color

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Последно прашање од мене ваков велосипед на старо или ново ( цена ), каде може да најдам? Спремен сум и до Србија да идам ако треба следната година. :icon_mrgr:
Контактирај го
http://forum.kajgana.com/members/dragon-custom-skopje.57768/

дечкото реставрира велосипеди и можеби може да ти помогне

Член од
29 март 2013
Мислења
148
Поени од реакции
177
Да не знае некој каде да најдам Миниони? Во Сити мол не ги продаваат тие на приземје, а ми треба за во пакетче за Нова година

Kajgana Shop

На врв Bottom