The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.160
- Поени од реакции
- 4.757
Мал? Голем? Тенисерски? Кошаркарски? Ортопедски?Стегач за рака у Скопје? Само не многу скап!![]()

Мал? Голем? Тенисерски? Кошаркарски? Ортопедски?Стегач за рака у Скопје? Само не многу скап!![]()
Мал, за подлактица.Мал? Голем? Тенисерски? Кошаркарски? Ортопедски?![]()
Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е.Мал, за подлактица.![]()
Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно!Во Nike и Adidas можеш да најдеш и тие сличните продавници за спортска опрема што се-Саломон,Орка, во сити мол таа големата горе што е.
Ако пак ти се скапи таму тогаш се знае-БИТПАЗАР
Едно време даваа гратис со секој купен адидас дезодоранс и јас си земав 3 и само еден ми останаАко ти се чека наредна собиранка ке ти го дадам
![]()
Е каде стегач ке те стопли?Абе брат планирам нешто, ми треба да се празнам на нешто па ќе земам баскет ќе шутирам. Па дека ладно!![]()
На секој ќош скоро.дали знаете каде во Скопје се штампаат слики од USB ?
Сигурен си дека ке успееш лаптоп и стар тв да поврзиш?Кажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks
100%.Сигурен си дека ке успееш лаптоп и стар тв да поврзиш?
И што ќе добиеш? -Нобелова награда?100%.![]()
Во Анхоч немаше,ќе побарам низ Македонијава мора да има негдеИ што ќе добиеш? -Нобелова награда?
Шала на страна брат, би требало во Анхоч,Амц,Нептун тие имаат такви кабли.![]()
Лаптоп и стар телевизор само преку S-video во пинКажете ми каде може да најдам кабел да поврзам лап топ со постар телевизор(скарт и пинови онли).
Thanks
VGA со пин може,тоа ми е целта.Таков ќе барамЛаптоп и стар телевизор само преку S-video во пин
или од вга да извадиш s-video па пин
скарт мало сутра