Каков секој ден бе, пливаш и фаќаш влакно некое. Во понеделник само се мењаМоже некој да ми каже кои денови СИГУРНО работи Воен базен а кога се менува водата?Зашто од муабети испадна дека секој ден менуваат вода а ми треба да знам за преку неделата. -.-
Поминува. Шампионче се наоѓа на кривина како мала "шикана"Итно ми треба инфо. Дали автобус 24 поминува кај шампионче во Кисела Вода, ако поминува тогаш каде се наоѓа тоа
Одлично , фала мн.Поминува. Шампионче се nаоѓа на кривина како мала "шикана"
Мислам дека не.Може ли да се патува со лична карта до Црна Гора ?
Сигурно има преку агенцииве превоз до таму. Или оди до Југо Декор и сигурно ќе најдеш некој постер што ќе пишува дека превезува патници до Пробиштип.Може некој да ми каже како да стигнам од Скопје до Пробиштип? Сакам во аква паркот да одам со друштво...Ако може и линк да ми пратите со кои автобуси, времеме, цена и колку што може повеќе инфо...
CTRL+FМоже некој да ми каже како да стигнам од Скопје до Пробиштип? Сакам во аква паркот да одам со друштво...Ако може и линк да ми пратите со кои автобуси, времеме, цена и колку што може повеќе инфо...
Ова е за враќање или?CTRL+F
http://sas.com.mk/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=54
07:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220320Редовни
12:15
ПРОБИШТИП
ЦРЕШОВОТОПЧЕТРАНС-ПРОБИШТИП
250420Редовни
13:00
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220320Редовни
15:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220320Редовни
16:00
ПРОБИШТИП
МАРЈАНТУРС-ПРОБИШТИП
250420Нед.НЕ Работи
16:40
ПРОБИШТИП
ЦРЕШОВОТОПЧЕТРАНС-ПРОБИШТИП
250420Редовни
18:00
ПРОБИШТИП
ГОГО-ТРАНС-ПРОБИШТИП
220420Нед.Не Работи.за Пробиштип ГогоТранс во 18.00 часот
Види на страната само со начинот како шо пишав погоре или па јави се прашај.Ова е за враќање или?
Пред извесно време после рампата на излезот од државна болница имаше еден кој продаваше локом мислам дека е КрушевскиДа не знае некој во Скопје кај може да купам Крушевски Локум со ореви, на опаковката има слика со крушевска куќа?
Знам на кој мислиш, ама никако не можам да се сетам како се викаше детето. Мислам дека е француски цртан филм.Дечки, вие од постарата генерација... Се сеќавате ли на цртаниот кога бевме мали ...„Замисли да си балон“ имаше една фраза. Ај некој со појако памчење од моето нека ми каже како се викаше цртаниот (оти нема да можам да заспијам)