Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Па добро, ќе вратат дел од парите назад :)
Бре нели причита поназад дека ако одобреле 100% субвенционирале инвертеро до макс 60 хиљади?
Ја имам шпоре коа сеуште работе и пече а старо можеби 50 години. Секако ми смета само у кујна :D

M

Macedon1um

Гостин
100 %? Јеси 100% сигуран да је 100 %? На мене ми треба од 30000. Не ризикувам со поскапа, па ако не ми одобрат џабе сум земал поскапа. Мајмунска работа.
Не важи за цела Македонија ова само за неколку градови Скопје, Тетово, Битола и Кичево мислам

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Идејата е да се намали користењето на печките кои загадуваат
Сфатив тоа, ама не ми беше јасно што ќе прават со на пример 100 стари шпорети :D
Ама ако ги претопуваат, има логика :)

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.747
Поени од реакции
7.266
100 %? Јеси 100% сигуран да је 100 %? На мене ми треба од 30000. Не ризикувам со поскапа, па ако не ми одобрат џабе сум земал поскапа. Мајмунска работа.
Може лесно да бидеш одбиен. Јас од таа причина не се решив, уште на почетокот. Распрашај се убаво
Автоматски споено мислење:

Скопје, Тетово, Битола и Кичево

Ќе заврши брзо

Последно уредено:
Член од
27 декември 2008
Мислења
1.657
Поени од реакции
796
Ов
Може лесно да бидеш одбиен. Јас од таа причина не се решив, уште на почетокот. Распрашај се убаво
Автоматски споено мислење:

Скопје, Тетово, Битола и Кичево

Ќе заврши брзо
Оваа акција е само за Скопје и тоа Град Скопје ја организира

Член од
14 јули 2010
Мислења
39
Поени од реакции
14
Каде можам да најдам квалитетни интегрални житарици по Скопјево (овес, јачмен, р'ж...)?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Некаде кај нас да може да се најде поквалитетна масичка за лаптоп (нешто како на сликата)?
Оваа конкретно ја има на АлиЕкспрес ама доставата е само преку ДХЛ и е од 140 евра нагоре за масичка од 15-20 евра.

Ја порачав оваа e-table (од друга страна, како што гледам на сите ја нудат истата) ама жива пластика е, целата се клати.

Последно уредено:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Kaде има добар сервис за поправка на музички инструменти? Се работи за Хармоника Weltmeister...

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Се продаваат ли некаде класични Wurst колбаси, хербс & чили?

Член од
30 јануари 2009
Мислења
501
Поени од реакции
454
Некаде кај нас да може да се најде поквалитетна масичка за лаптоп (нешто како на сликата)?
Оваа конкретно ја има на АлиЕкспрес ама доставата е само преку ДХЛ и е од 140 евра нагоре за масичка од 15-20 евра.

Ја порачав оваа e-table (од друга страна, како што гледам на сите ја нудат истата) ама жива пластика е, целата се клати.
и јас барав и се заебав 2/3 пати(зависи од големина на лаптоп, висина , на што ќе ја користиш: кревет, стол, фотеља) и на крај се заинатив и сам склопив. Се што ми требаше беше убодна пила и 4 штрафа, а материјалот за изработка ми беше позајмен од стар креденец, резултатот не е фенси но е улта лесна и апсолутно практична и ергономична. Така да мој совет е ако имаш услови направи си сам и ќе бидеш сто пати позадоволен. ;)

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Каде можам да најдам добар подметач (не знам сега зборов дали точно го користам) - подлога за спиење во шатор, под вреќа за спиење?
Се мота во ролна и се носи на ранецот приврзана. Претходната беше многу неквалитетна и се изрони. Ми треба за кампирање.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Каде можам да најдам добар подметач (не знам сега зборов дали точно го користам) - подлога за спиење во шатор, под вреќа за спиење?
Се мота во ролна и се носи на ранецот приврзана. Претходната беше многу неквалитетна и се изрони. Ми треба за кампирање.
Во Декатлон Софија :)......се шалам, не можеме да мрднеме од МК....инаку од таму ми скоро цела кампинг опрема.
Види во Проспорт (порано имаше) или во Camouflage

Kajgana Shop

На врв Bottom