Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Потребен ми е шпорет, за да го искористам за субвенцииве за инвертер клима.
Доколку некој од вас има и не ѓу треба, пишете частам пиво.
(Ако оваа тема не е соодветна, ве молам преместете)

• Хаха
Reactions: MSE

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Било каков шпорет? Дури и еден што едвај функционира?

Член од
2 декември 2019
Мислења
63
Поени од реакции
44
Каде можам да најдам жена?

Имам 27 години, имам работа и плата од 500 евра нето, живеам под кирија, имам кола која не е бесна но пристојна.

Важи за жени од 18 до 40 години.

Поздрав.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.189
Каде можам да најдам жена?

Имам 27 години, имам работа и плата од 500 евра нето, живеам под кирија, имам кола која не е бесна но пристојна.

Важи за жени од 18 до 40 години.

Поздрав.

Пушти оглас преку смс порака во дневниот весник Вечер.

Напиши смс текст во смс порака со содржината која ја имаш напишано во твојот коментар на форумов, и ќе ти се јават жени без гајле.

ПС: Јас искрен ќе бидам за себеси си барам жена со истите твои карактеристики од твојот напишан коментар, ќе се оправам и подобрам, барам жена успешна која ќе ме влече напред во животот, барам жена локомотива.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.791
Поени од реакции
5.574
Дечки да препорачате столар во Скопје и околината кои работи си добар сооднос на квалитет/цена
За изработка на прости фиокари е ништо сложено.

Член од
3 јуни 2009
Мислења
384
Поени од реакции
408
Дечки да препорачате столар во Скопје и околината кои работи си добар сооднос на квалитет/цена
За изработка на прости фиокари е ништо сложено.
Јас два пати имам земено од столар од Визбегово, еднаш висачи и елемент за кујна, другиот пат плакари за ходник, по мои димензии, но ништо комплицирано.
Ок беше во однос на цена и време на изработка.
Единствена замерка ми беше што некои штрафови беа ставени однадвор, па ги покрив со лепенки.

Локација на Google Maps

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Коа е веќе спомнато за субвенции за инвертер, шо како иде? Само да и однесам старо шпоре шо работе?
И шо после?

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.747
Поени од реакции
7.266
Коа е веќе спомнато за субвенции за инвертер, шо како иде? Само да и однесам старо шпоре шо работе?
И шо после?
Треба да ја купиш климата, да ти биде платена. Да поднесеш барање за субвенција, да приложиш сметка, фотографија од шпорето (не верувам дека ќе проверуваат дали работи). Климата треба да е монтирана на адресата на живеење и таму не смее да има можност за приклучок за централно греење. Комисијата ти ги разгледува документите и, ако се е во ред, ако не им е исполнета квотата, ти го бара шпорето и ти ја плаќа климата до 60.000 денари

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Каде можам во Скопје да најдам вакви украсни маски? Добро, овие поточно обредни маски се, ама сакам да си го заличам станот со нив. Значи нешто во таков стил.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Јас имам две маски за продавање, да ти ги пратам сликани во порака :)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Треба да ја купиш климата, да ти биде платена. Да поднесеш барање за субвенција, да приложиш сметка, фотографија од шпорето (не верувам дека ќе проверуваат дали работи). Климата треба да е монтирана на адресата на живеење и таму не смее да има можност за приклучок за централно греење. Комисијата ти ги разгледува документите и, ако се е во ред, ако не им е исполнета квотата, ти го бара шпорето и ти ја плаќа климата до 60.000 денари
Колку % субвенционираат? 50 % ли како шо беше со соларните панели?

Kajgana Shop

На врв Bottom