Било каков шпорет? Дури и еден што едвај функционира?Потребен ми е шпорет, за да го искористам за субвенцииве за инвертер клима.
Доколку некој од вас има и не ѓу треба, пишете частам пиво.
(Ако оваа тема не е соодветна, ве молам преместете)
Да, ама веќе најдов, фала дружеБило каков шпорет? Дури и еден што едвај функционира?
Каде можам да најдам жена?
Имам 27 години, имам работа и плата од 500 евра нето, живеам под кирија, имам кола која не е бесна но пристојна.
Важи за жени од 18 до 40 години.
Поздрав.
Јас два пати имам земено од столар од Визбегово, еднаш висачи и елемент за кујна, другиот пат плакари за ходник, по мои димензии, но ништо комплицирано.Дечки да препорачате столар во Скопје и околината кои работи си добар сооднос на квалитет/цена
За изработка на прости фиокари е ништо сложено.
Коа е веќе спомнато за субвенции за инвертер, шо како иде? Само да и однесам старо шпоре шо работе?Потребен ми е шпорет, за да го искористам за субвенцииве за инвертер клима.
Доколку некој од вас има и не ѓу треба, пишете частам пиво.
(Ако оваа тема не е соодветна, ве молам преместете)
Треба да ја купиш климата, да ти биде платена. Да поднесеш барање за субвенција, да приложиш сметка, фотографија од шпорето (не верувам дека ќе проверуваат дали работи). Климата треба да е монтирана на адресата на живеење и таму не смее да има можност за приклучок за централно греење. Комисијата ти ги разгледува документите и, ако се е во ред, ако не им е исполнета квотата, ти го бара шпорето и ти ја плаќа климата до 60.000 денариКоа е веќе спомнато за субвенции за инвертер, шо како иде? Само да и однесам старо шпоре шо работе?
И шо после?
Јас имам две маски за продавање, да ти ги пратам сликани во поракаКаде можам во Скопје да најдам вакви украсни маски? Добро, овие поточно обредни маски се, ама сакам да си го заличам станот со нив. Значи нешто во таков стил.![]()
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Колку % субвенционираат? 50 % ли како шо беше со соларните панели?Треба да ја купиш климата, да ти биде платена. Да поднесеш барање за субвенција, да приложиш сметка, фотографија од шпорето (не верувам дека ќе проверуваат дали работи). Климата треба да е монтирана на адресата на живеење и таму не смее да има можност за приклучок за централно греење. Комисијата ти ги разгледува документите и, ако се е во ред, ако не им е исполнета квотата, ти го бара шпорето и ти ја плаќа климата до 60.000 денари
100%, до 60.000 денариКолку % субвенционираат? 50 % ли како шо беше со соларните панели?
100 %? Јеси 100% сигуран да је 100 %? На мене ми треба од 30000. Не ризикувам со поскапа, па ако не ми одобрат џабе сум земал поскапа. Мајмунска работа.100%, до 60.000 денари
Што ќе им се толку шпорети?ти го бара шпорето и ти ја плаќа климата