Може ќе излезам глуп,ама ќе си прашам..тука ништо не ми изгледа на било каков ѕид...ако веќе мислите на она зградана..то е веќе друг муабетПрегледај го приврзокот 32749
Прегледај го приврзокот 32750
Eве го.Најпцуваниот објект во цело Скопје.
Прв пост, 40 годишен човек, дели лекции на сите како требало да се однесуваат, дали знаеле или незнаеле, па уште квалификува некого како пи*ки. Зошто друже толку гнев во тебе. Што те налути толку? Ако си толку информиран, а сите ние нели поим немаме, ајде просветли не, па да знаеме и ние што е проблемот.Читам какви дегени има по ова форумиве, и не ми се верува. Некој погоре па дури напишал дека Торбешот нелегално изградил 35,000 квадрати надвор од проектот. НИКОЈ од вас бре НЕМА ПОЈМА што е всушност проблемот со зградата на Фијат. Колку од вас го имаат прочитано решението на Општина Кисела Вода? Сте ја виделе документацијата на Фијат? Сте излегле на терен да ја видите фактичката состојба? А веќе имате напишано по 100 коментари за тоа кој требало да се обеси, кој требало да му се земе се што има, и нормално - кој треба да се "стрпа" во затвор сосе фамилијата, за "да не му текне пак да биде богат"...
Каков поган народ има по форумиве...
Кога Интернет форумите станаа помасовни, некаде во 1990тите, поголем дел од корисниците ако не беа интелектуалци тогаш беа интелигентни тинејџери. Со тек на време, секое копито научи да користи е-пошта и Фејсбук, и сега пишување на отворени форуми е празно губење време и живци.
И оваа тема е таква. Треба да се прекрсти во - ДНЕВНА ДОЗА ХЕЈТАЊЕ ПРОТИВ ДПМНЕОВЦИ И ПРОТИВ КОМУЊАРИ.
Шо не се организирате некој ден на стадион, од двата табора, едни против други, па нека се деси тешка калак*рница, нека падне крв! Па после да сме раат некое време. Ама пи**и сте, само со зборови знаете да се силите.
Ајде, заврши вечерта, вратете се на вашите мизерни животчиња.
Се гледа кој прв одговори на мојот пост, се гледа кого најмногу го погодило тоа што го напишав.Прв пост, 40 годишен човек, дели лекции на сите како требало да се однесуваат, дали знаеле или незнаеле, па уште квалификува некого како пи*ки. Зошто друже толку гнев во тебе. Што те налути толку? Ако си толку информиран, а сите ние нели поим немаме, ајде просветли не, па да знаеме и ние што е проблемот.
П.С. Којзнае колку ти е мизерен животот за да напишеш ваков пост, а згора на тоа прв на форумов.
Кај си бил ти кога со Турците пиевме кафе на Мечкин Камен.Се гледа кој прв одговори на мојот пост, се гледа кого најмногу го погодило тоа што го напишав.
Иначе, ептен си бил "хакер" па дури и си успеал да пронајдеш колку имам години. Веројатно си доволно паметен да знаеш дека во тоа поле можеш да напишеш било која бројка.
Иначе, ич не бери гајле за тоа што мене ми е ова прв пост на форумов. Вакви форуми се појавувале и згаснувале, а јас кога сум пишувал по Интернет форуми, ти или си играл тапка со сликички или си возел шлепер.
Ете гледаш како знаеш се ти. Не сум возел шлепер никогаш, да сум возел ќе кажев, не се срамам јас од работа. Капиталот што го искористивме за отворање на фирми татко ми го стекнал работејќи во Германија, јас го оплодив овде. Немам стекнато пари со превари во Словенија или со шверц во 2001 како Фиат, тогаш заедно со другар му Бојо со кој сега се искарани, немам од што да се срамам. Ајде сега остани поздравен, се гледа те погодила темава чим се реши да пишуваш.Се гледа кој прв одговори на мојот пост, се гледа кого најмногу го погодило тоа што го напишав.
Иначе, ептен си бил "хакер" па дури и си успеал да пронајдеш колку имам години. Веројатно си доволно паметен да знаеш дека во тоа поле можеш да напишеш било која бројка.
Иначе, ич не бери гајле за тоа што мене ми е ова прв пост на форумов. Вакви форуми се појавувале и згаснувале, а јас кога сум пишувал по Интернет форуми, ти или си играл тапка со сликички или си возел шлепер.
))Кај си бил ти кога со Турците пиевме кафе на Мечкин Камен.
BTW, ти беше тој што знаеше се за мене, од тоа колку години имам до тоа колку сум бил активен по форуми.Ете гледаш како знаеш се ти. Не сум возел шлепер никогаш, да сум возел ќе кажев, не се срамам јас од работа. Капиталот што го искористивме за отворање на фирми татко ми го стекнал работејќи во Германија, јас го оплодив овде. Немам стекнато пари со превари во Словенија или со шверц во 2001 како Фиат, тогаш заедно со другар му Бојо со кој сега се искарани, немам од што да се срамам. Ајде сега остани поздравен, се гледа те погодила темава чим се реши да пишуваш.
Ако не примети јас одма подоле прв го ја поправив таа информација. Не пишав точна квадратура, затоа што незнам колкава е, ама сигурно е далеку од таа бројка. Зошто би го бранел капиталот на Фиат тоа објасни ми го, кога и јас бев цел на сличен линч мене не ме бранеше никој. Кога можам да работам јас законски ќе може и Фиат. Инаку не ни помислив да ти ја ускратам можноста да го кажеш твојот став (не ни можам), само ти почна во првиот пост сите кои ја поддржуваме акцијата да не етикетираш како дегени. Зошто дегени, затоа што не размислуваат како тебе?Темата ме погаѓа затоа што поттикната од државното угнетување на политичка основа, во јавноста се гради силен моментум против сите неистомисленици на власта. Прочитај малку погоре како некој тврди дека Фијат градел 35,000 квадрати надвор од дозволеното! Таа глупост утре ќе стане информација, и - зошто да не - ќе се пренесе на неколку медиуми.
И што ме интересира бре за твојот капитал? Јас зборувам за твојот начин на размислување. Тоа не можеш да го подобриш со никакви пари.
Било кој македонски бизнисмен ќе ти каже како го стекнале капиталот другарчињата Фиат и Бојо. Не мора да ми веруваш мене прашај некој друг. Годините сам си ги напишал како достапна информација за сите на форумов, не мора да си хакер за да ги видиш.Иначе, пак влегуваш во истите небулози. Од кај знаеш како Фијат "шверцувал" во 2001? Си му светел ноќе? Не - туку си начул од некој пријател што "ептен све знае". И за Црвенковски се збори дека шмркал кока, и за Груевски се збори дека е педер, па не мора сето тоа да е точно, нели?
Има повеќе слоја приказнава.))
Сериозно, се повикува на линч на некој човек што гради зграда (затвор, да му се земе се што има, да се обеси на плоштад) а никој нема никаква валидна информација, се недочуени и недочитани полувистини.
--- надополнето: Aug 1, 2011 9:05 PM ---
Темата ме погаѓа затоа што поттикната од државното угнетување на политичка основа, во јавноста се гради силен моментум против сите неистомисленици на власта. Прочитај малку погоре како некој тврди дека Фијат градел 35,000 квадрати надвор од дозволеното! Таа глупост утре ќе стане информација, и - зошто да не - ќе се пренесе на неколку медиуми.
И што ме интересира бре за твојот капитал? Јас зборувам за твојот начин на размислување. Тоа не можеш да го подобриш со никакви пари.
намалете со аплаузите !ја ко што знам ова е план на Фија и Велија, сеа ако знаеме дека Велија е тазе станар на еден друг “станбено-деловен комплекс’’ прашање е дали ова ќе се деси..
Иначе вака изгледа убаво и импресивно.
Значи не би го бранел Фијат и да е во право, само затоа што тебе никој не те бранел кога ти си бил цел на линч?Ако не примети јас одма подоле прв го ја поправив таа информација. Не пишав точна квадратура, затоа што незнам колкава е, ама сигурно е далеку од таа бројка. Зошто би го бранел капиталот на Фиат тоа објасни ми го, кога и јас бев цел на сличен линч мене не ме бранеше никој. Кога можам да работам јас законски ќе може и Фиат. Инаку не ни помислив да ти ја ускратам можноста да го кажеш твојот став (не ни можам), само ти почна во првиот пост сите кои ја поддржуваме акцијата да не етикетираш како дегени. Зошто дегени, затоа што не размислуваат како тебе?