И Мобимак пушти срце!!!

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
па не е прв пат мобимак да воведе ваква понуда...и лани не знам во коа време беше воведоа нешто слично и цела централа и се им се блокира во тој момент пошто 500 000 луѓе праќаа во ист момент и фала богу дека нема да стигнат пораките...космофон уште многу одамна се подобри и откога се префрлив на космофон ми е многу поевтино..мобимак го користам само коа патувам зошто имаат подобар роаминг иначе другото е срање

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Capo Kapistec напиша:
Bespari se 6 saat. Tebe nesto telefonot ti e Freeky ili ti go kasnale Cosmofon i ti go zarazile!

Е не ме сакаат што да им праам...Не ме сакаат...Добро и јас претерав не да не,ама ако се бесплатни што бара да ми земе еден куп пари...ајдеееее

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
eh da gi ebam, uste mi se prakjaat porakite od zavcera. ebago

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
so k*rot samo 2 saata posle to pak so pari i tie dva saata gi imat staveno bas vo toa vreme koa sme najBUSY(zafateni:))

N

NeMiRnA

Гостин
a da be zimi 2 saati i po sto pati da prakas ista poraka od so e se blokirano,a so ako hitno mi treba makar i so pari.Loso organizirani se mobimak vidoa cosmofon i 5 za 12 da ne propadnat ova vovedoa

Член од
21 јуни 2006
Мислења
12
Поени од реакции
1
Crazy P0Y0L напиша:
so k*rot samo 2 saata posle to pak so pari i tie dva saata gi imat staveno bas vo toa vreme koa sme najBUSY(zafateni:))
ooo, a ti da vidis post pejd mojata kompanija besplatni razgovori od 8 do 10 sabajle. ebate vremeto :)

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Пушти срце, ама порака не можеш да пуштиш, ебате операторот :pos:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Оди прати порака само
Во 4 пробуваш да ја пратиш пораката,ти вика анејбл ту сенд и после 6 негде ти стига репорт-месиџ диливерд!!!

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
мора да признаеме дека последниве 2-3 дена се оправија т.е. почнаа да се праќаат пораките ако не на прва тогаш на втора или трета.:zlo: :zlo:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Nema vrska nikako nemozam da pratam poraka

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ivana^ напиша:
ooo, a ti da vidis post pejd mojata kompanija besplatni razgovori od 8 do 10 sabajle. ebate vremeto :)
А која е таа твоја компанија??

Член од
3 јули 2006
Мислења
39
Поени од реакции
0
abe skros se slabo organizirani da ne mozis i so pari da pisi vo toa vreme poraka:((ako ti treba nekoj itno neke mozis ni da se jvis ne sms da pisis tolku mu 4ini mrezata:((blokira se.kosmofon za vikend ne prat nikakvo problem porakata stignuvas za sekundi a ne kako ovie..ali sepak e dobro samo sto kinam nervi ko ke prakam.hehehe

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Abe kakvo pustanje srce samo oci ni mackaat.Poraka od 4 do 6 poretko da pratis abe kakvo poretko ic ne mozis da pratis

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Абе добри се последново, сум ги одрала:pos2:

Не да праќам пораки..... Море 10 во минута:pos2:

Зависи можда од мрежата, ама мене ми е ТОП, па затоа можам и да се јавам и да пишам, и + пораките веднаш им стигнуваат на сите, а и мене исто.

Има да ги ограбам бе ејјјјј:bip: :pos:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
I mene mi se podobri pa mi letaat nekako porakive! Ama fakt si e fakt: Mobimak se debili!

Kajgana Shop

На врв Bottom