И Мобимак пушти срце!!!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Acid напиша:
Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:
Ех тоа шо помало гледаат да го напраат. На пример

БЕСПЛАТНИ ТЕЛЕФОНИ
понудата важи само со склучување на договор од 2 години

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Што пуштија, човек од 16-18 и со пари да сака да пушти порака неможе, систем бизи и пм

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
asterix_m напиша:
Што пуштија, човек од 16-18 и со пари да сака да пушти порака неможе, систем бизи и пм
Ц Ц Ц Ц ми го зема зборот од уста. И ја така вчера си викам - И да сакам да пратам неможам...Некад ако стварно ти е итно а немоеш да пратиш..Абе убао си напраија Космофон ај ти:toe:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
asterix_m напиша:
Ostaj...Poleka me razocaruvaat mobimak...Ova ne im trebase...Nedaj boze da pratis poraka toa vreme posle 3 saati ke ti stigne, a so ako e hitno...a?a?a?...Poorganizirani nekako stanaa kosmofon...Barem ja taka mislam

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
CuCeNcE напиша:
Ostaj...Poleka me razocaruvaat mobimak...Ova ne im trebase...Nedaj boze da pratis poraka toa vreme posle 3 saati ke ti stigne, a so ako e hitno...a?a?a?...Poorganizirani nekako stanaa kosmofon...Barem ja taka mislam
Па и една порака дур да ја пратиш три саата па после два три пати ја праќа

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
begaj be katastrofa ova. vcera 15 pati probav dodeka da se prati. mnogu me nervira i sto ne gi poeftinija porakite od stranstvo (vo kosmofon ako si vo albanija,bugarija ili grcka se po 8 den), a tuka po 15-apashi!!!!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Тууу сеа пробуев да пратам...Абе јок - Нетворк бизи незнам што... Се изнервираф и преку к*р ми е:toe:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Абе ај :lud:
Два саати чекам за да се прати пораката.
100 пати retry стегнав и message not send.
Битно бесплатни пораки имаме :tapp:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
walker_girl напиша:
Хехе ќе се тапшаме така ние и цел живот ќе мижиме:tapp:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
walker_girl напиша:
Bitno e da se druzime i lazeme so ti e:pos: .BItno mobimak se pojebava so nas:bip:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ej denes super mi se prakjaa porakite, jeees :) duri i u 5:55 mi zema pari za poraka c c c :(

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Многу глупа работа од Мобимак! Пуштија бесплатни пораки 2 сати а мрежата им е катастрофа. Или па тие ја блокираат за да не можат луѓето да праќаат колку што сакаат :tv:. Затоа земајте од Космофон дури сеуште ги нудат поволностите.

CuCeNcE напиша:
А ко ке ти дадат бесплатни пораки се прашуваш дали на некој му е итно?:zlo:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ех поради тие гагаџии неможете да испраќате пораки ако ви притреба нешто итно, македонска работа ќе цицаат до максимум. :) Него еден предлог од мене ставете си кредит и немора пораки да испраќате јавете му се на тој што треба ако ви е итно. :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Пи*ка им матер! Неможеш ни да се јавиш во тоа време, а не па порака, па да не зборам за бесплатна! Цело тоа време денес немав мрежа, ми требаше телефон, ќе убиев некого! Мамицата нивна, ќе си го активирам стариот број на космофон, не сакам да слушнам појќе за Мобимак ... абе овие да одат на натпревар за неспособност ќе освојат второ место од што се неспособни!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дивајн напиша:
Пи*ка им матер! Неможеш ни да се јавиш во тоа време, а не па порака, па да не зборам за бесплатна! Цело тоа време денес немав мрежа, ми требаше телефон, ќе убиев некого! Мамицата нивна, ќе си го активирам стариот број на космофон, не сакам да слушнам појќе за Мобимак ... абе овие да одат на натпревар за неспособност ќе освојат второ место од што се неспособни!!!
samo oklu imam da kazam za postov :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kajgana Shop

На врв Bottom