И Мобимак пушти срце!!!

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Да бе.... исто како што за Нова Година од 00,00 до 01,00 се бесплатни разговорите.... а уствари на никого не можеш да му се јавиш :tapp: .... работава е: "Мижи да те лажам"

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Абе пратив една порака во 4:50 и стигна во 7

P

Princ

Гостин
Jas prativ 3, 1 odma otide, 2 uste visat (najverojatno ke visat 2 dena, i ke gi otkaze na kraj celosno).

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ми беше исклучен мобилниот бидејќи немав батерија и го уклучив за да ја напунам батеријата и коа глеам едно 10-15 пораки ми стигаат оддеднаш (незнаев дека пораките се бесплатни) и си викам шо му стана на мобилниов ми се мрдна толку пораки не сум примил ехеееееееј. И глеам пораки пратени од другари/другарки и во сите пише „Od denes imas besplatni poraki od 4 do 6 saat, ajde prakaj” и си викам ааааа шо било работата. Ама касно ги прочитав пораките дури у 7 саат ми помина времето за праќање, ај од денес.
Инаку нормално дека некои пораки ќе стигаат за некои покасно, за некои во точно време, бидејќи во тоа време од 16 до 18 часот сите низ МКД ќе праќаат пораки и мрежата ќе биде топ зафатена и ќе има многу чекања некои пораки да бидат пратени/пристигнати.
Исто као за нова година кога разговорите се бесплатни и мрежата е цела окупирана и ај врти да те видам, нон стоп зафатено ќе ти дава или нема сигнал.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
E сега доста ви даваат бесплатно уште зборите...Па веќе голема работа ако стисниш 10 пати на сент,кога биле со пари не се праќале пораките и не сме се бунеле, сега па ко за муфте пссссст...Па и не е така лошо. Три,три ами ич...А и башка инбоксот не ми бил никогаш пополн, па време беше да се радва телефонот малце,не памтам од кога ми дошле 20 пораки наеднаш,од 43 од ко го купив немам слушнато тоа тииит 20 пати...Што значи Напред МОБИМАК!

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Wuppy напиша:
Блазеси ви ја ни на едното ни на другото не сум.Ја сум на космофон ама на пост пејд ама неам пораки.

Колку да знаете на Мобимак е и за При Пејд и за Пост пејд...100%.Бев Мобимак и си прашав:pishtoldz

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Ќе си бидеш на КОСМОФОН и преку виќен без пари смс и ммс
тоа е тоа

С

Сатори

Гостин
Најглупавата работа на свет ја направија, да не може човек од 16 до 18 порака да прати ако му треба нешо!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Да бе и затоа у тој период по 100 пораки ми стигаат

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
NAPRED MOBIMAK!

Ama malku me fakja i nervoza so na sekoj 2 sekundi mi stiga poraka.

Lugjevo me pobudaluvaa koa nemase besplatni poraki, a tek sea glava ne znam kaj mi e :pos:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
xmmm... Vidoa so napravi cosmofon .pa aj i oni

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Manga напиша:
xmmm... Vidoa so napravi cosmofon .pa aj i oni
хмммм... види што прави светов па и нашите оператори

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Mn kasno stigaat porakite we..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Acid напиша:
Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:
nema takvi
a inace ko ke ima ne se so font 1, tuku so 0.5

Kajgana Shop

На врв Bottom