Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 5.196
Да бе, онака организирано...Хех,убаво овоа ако е вака па ај чим така да напунеме еден авион со членови од кајгана и да се прошетаме некаде ..:pos2::pos2::pos2:
Да бе, онака организирано...Хех,убаво овоа ако е вака па ај чим така да напунеме еден авион со членови од кајгана и да се прошетаме некаде ..:pos2::pos2::pos2:
Дај боже првин да видиме и искусиме цени од 20 евра за билет, па радо би отишле и на само ден во Париз со буџет од 50-100 евра.Да, можеби ке лета, но прашањето е, што кога ке слета? Со просечна плата од 320 евра (а се сомневам и дека е толку) во Париз и нема баш што да се прави.
И јас месеци унапред купив од берлин повратна 220 па се зезнав сега пред месец дена излезе дека ако сум почекал ќе купев повратна со малев за 150 евра.Јас најевтина сум купила 230 евра до Италија, со месеци унапред. Од овде повратна до Скопје ми е мин 300, исто купена унапред бајаги време.
:pos2::pos2:,jas od Dobrejci bez pari sum letal,so privaten avion,ama prijatel mi e i mozam da letam koga sakam,od Sachevo ke ti e po evtino,taksite se po evtini :smir:.Imah prilika da letam za London,50 evra 7 dneven povraten bilet ama so aer taxi izleva 180e,vo sekoj slucaj ubavo e da ima evtini bileti koj ima moznost ke se prosheta,ama pusti pari....Јас за 5 евра од аеродромот во Добрејци летам каде сакам низ цел сончев систем и глупо ми е да давам 20е да летам до Парис таму кај жабарите.
Da ne ti stane losho od mnogo letaneJas sekoja vecer letam za 100 denara za 20 evra iam 20 grama :pos2::pos2::pos2::pos2:kidding :pos2::pos2::pos2::pos2:
Вс'штност за Уизе'р си прав - гледам до лондон излиза около 85EUR (за през Март 2010) за 2 човека, отиване и вр'штане до Лондон. Но си прав - летиштето не е удобноТокушто проверик как са цените за полет Софиjа-Лондон /Лутон/ за 8 март 2010. Со WizzAir стои 18 евро билет и 12 евро такси - вкупно 30 евро. Но аеродромот не е удобен.