Ицидент за паркинг простор

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин

Незнам кој е побудала тука само дали овој што се прави Паметњакович или овој кој вика да не снима :facepalm:

Во секој случај погледнете доаѓаат да му ја дигнат колата... и на крај само си отидоа :facepalm:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Има право да снима а на овај му следува кривична за напад ако се оди по правило.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Без разлика дали е во право, требало да го згазат ова курлево со срасната четка за варосување на себе!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Вошки јаде овој за доручек,треба по градинки да го праќаат,ќе ги чисти децава од вошки :pos:

иначе,не сфаќам зашто он почна да се буни да не снима дечково ?

како и да е,од една страна,у такви нервозни ситуации,би згазил некој ако ме снима,од друга страна,има право да снима,и ја да сум и да снимам,и да ми забрани некој,лошо ќе пројде...али тоа ти е,кога сите сме со краток фитиљ што би рекле старите :D

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Ќе ве изеам за доручек бе вошки едни !

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Немој да коментирал некој после мене, ке го изедам ко вошка :sneaky:

H

HITCH

Гостин
Оф, Роберто Беличанец... Се паркирал на тротоар и се сили. :icon_lol:

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
А уствари за што се караат? ништо не разбрав :O

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Оваа пудлава што јадеше трици дека "излези момче" била фашистичка песна.....а тој до него запазете му го гласчето ко од некој "прајд" да е собран(а и нека не ве чуди).

Е тој шо несака да плати казна и што се бунтува,неможете ни да замислите која пара ја врти и какви хонорари влече од пропаганди против општеството(Македонија).

Kajgana Shop

На врв Bottom