- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 653
- Поени од реакции
- 434
Какво конопено семе бе човек )) Значи рибаРибино масло,риба,ленено семе,конопено семе и нивните масла.
Какво конопено семе бе човек )) Значи рибаРибино масло,риба,ленено семе,конопено семе и нивните масла.
Mislam deka go ima vo tineks na standot na vitalia.Каде да го најдам тоа масло од ленено семе и колку пари е ако може?
а 6ката ?Не се опуштајте со ленено семе бе, као прво калорично е, како второ пролив ќе ве стера.
Омега 3 најбоље од риба или апчиња, не од ленено семе.
Mисиркино.а 6ката ?
А 9ка ? има ли апчиња со сите 3,да не се замарам да пазам и на тоа ? пошто нели,не јадеш секој ден риба или мисиркино..Mисиркино.
Баш секој ден јадам туна А мисиркино моеш да го мењаш на ден два со пилешко (слични се у нитритивна вредност).А 9ка ? има ли апчиња со сите 3,да не се замарам да пазам и на тоа ? пошто нели,не јадеш секој ден риба или мисиркино..
Nice to knowБаш секој ден јадам туна А мисиркино моеш да го мењаш на ден два со пилешко (слични се у нитритивна вредност).
А сигурно има апчиња со сите омега масни киселини али кеш кеш...
“Unlike omega-3 and omega-6 fatty acids, omega-9 fatty acids are produced by the body, but also are beneficial when they are obtained in food.“
секој ден туна е лошо ради можноста за жива (да, жива ко од термометар) во неа, а живата е отровнаNice to know
а нели беше лошо секој ден туна ? и користиш суплементи ?
и зошто не почнеш теретана,те прочитав дека на кеј идеш ?
Ха. Го утна табот. Ова не е гугл.Колку калории има во 200гр ориз?
Eve ti stranica. http://www.priroda-leci-sve.com/tablica-kalorija.htmКолку калории има во 200гр ориз?
Внесувај едно 120-130 грама протеин, рестото јади ко говедо.тренирам фудбал, 16 имам.Прилично сум висок 175см. ама имам 55 кила...Одам 3 пати во неделата теретана кажете ми некоја шема за добра исхрана
Веројатно мисли на индиски конопКакво конопено семе бе човек )) Значи риба