Истражување социјални медиуми ( втор обид )

Член од
21 септември 2019
Мислења
3
Поени од реакции
2
Почитувани,
Бидејќи првиот пат не собрав доволно испитаници, и потоа дојде короната, повторно го поставувам истиот прашалник.
Би ве замолил да го пополните доколку имате време.
Потребни ми се испитаници за дипломски труд на тема "Социјални медиуми и расположение".
Прашалникот се наоѓа во линкот подолу. Пополнувањето не би требало да трае повеќе од 10 мин.

Би било одлично доколку можете да го споделите прашалникот на вашите профили.
Доколку имате прашања можете да ги поставите овде или во порака

Линк до прашалникот : https://docs.google.com/forms/d/19P5400hP_ZVJ47P6FEx3EB24fiZyQeXL5hVTeZhiWTM
 

Kajgana Shop

На врв Bottom