Јас им пишав меилче.Ех...знам...мене МНОГУ ме изреволтира тоа. Убаво напишав.
Мада, паметна одлука што се избриша темата...ама нервата ми беше 100, кога видов како се иживуваат од tocka.com.mk
Thanks man! И јас ќе направам така...:salut:Јас им пишав меилче.
Има контакт на главната страна. Кој сака, нека се олесни таму....
Ја коментарче им оставив,не видов дека може по меил да се исконтактираат...Јас им пишав меилче.
Има контакт на главната страна. Кој сака, нека се олесни таму....
Пусто македонче ... само да најде нешто туѓо да анализира и по кое ќе плука.:uvo:Прво, како може Будимир да дава волкаво интервју на новинари од Хрватска, а мајка и' да изјавува за Вест дека нашите новинари треба да ја остават да тагува на мир?! Или само нашите новинари треба да ја остават? Како можела на денот после погребот да собере сили вакви работи да збори.
Второ, за тие што викате дека Љиља му наметнала вакво темпо - па Будимир самата кажува дека ТОШЕ се мислел дали да иде или не и на крај решил да не иде. Тоа покажува дека ТОШЕ одлучувал, а не Љиља!
Трето, не е можно Љиља да не давала да се открие врската! Вчера прочитав изјава на Љиља за врската на Тоше и Будимир од март или април годинава во која го изјавува следново: Тоше и Андријана се идеален пар. Многу се слатки заедно и јас навивам за оваа врска! Ова кажува две работи - прво, дека Љиља не ја крие таа врска туку отворено збори за неа и второ, кажува дека се радува на врската!
Нешто шкрипи во интервјуво!
Ја коментарче им оставив,не видов дека може по меил да се исконтактираат...
Без осет значи!
Им пишав,кратко,ама се надевам ја сфатија поентата...
Ова е далеку од "анализирање". Ова мое размислување логички е да се наметнува кога во ист ден читаш изјава од мајката на Будимир за Вест во која Будимир нема намера да дава изјави и да ја остават на мира и во истиот ден ексклузивно интервју од денот после погребот СО БУДИМИР за хрватски НАционал.Пусто македонче ... само да најде нешто туѓо да анализира и по кое ќе плука.:uvo:
А во врска со темава ... трогната сум уште повеќе кога веќе се дозна дека навистина биле заедно ... страшно е да загубиш таква голема љубов, страшно е да останеш сам кога веќе си го нашол својот идеален животен сопатник ...
На страна цела слава на Тоше и тага на сите негови фанови ... навистина голема е загубата на неговите најблиски кои изгубија млад човек пред се` ... загубија син, внук, брат, вујко, дечко ...
Уште еднаш мое најдлабоко сочуство до нив!