Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
530
Поени од реакции
318
Ja sam mislio "uopste" a ne na tebe licno.Neki nisu u mogucnosti da se sami obezbjede pa je u njihovom interesu sto manje javnog postavljanja servera i mac adresa.Na stbemu je skoro nemoguca misija odgledati film bez problema,bas zbog tog silovanja.Hvala Bogu pa ima jos par koji nisu osvanuli kod Sultana ili ovde i super rade :) Samo mi cudno da je svima lakse postaviti pitanje"sta je sa ovim serverom" a svi moguci programi za provjeru adresa se mogu bas ovde na Kajgani naci:unsure:
Lijepo cucnes,nadjes novu adresu,usutis se i gledas:icon_mrgr:
Da,I jas primetiv deka kanalite na nekoi list rabotat,a videotekata tesko ide,reslivo e I toa ,denovive naletav na Edna aplikacija stremio,so dobri podesuvanja se resava problem za gledanje filmovi I serii,na Android TV ide ok.
Pozz I ubav den na site

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
 
Член од
26 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.340
Член од
18 ноември 2018
Мислења
678
Поени од реакции
529
pozdrav
Автоматски споено мислење:

pozdrav
 
Член од
4 јануари 2020
Мислења
99
Поени од реакции
133
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/hitno-obavestenje-svim-korisnicima-interneta-2020-04-09
HITNO SVIMA !!!! Molimo sve korisnike na Internetu da prezentaciju Pover Point-a koja bude distribuirana na mreži pod naslovima "Das Leben ist vunderschon", "Život je lep", "La vida es bella" / život je lep /. Ni u kojem slučaju ne otvarajte i uklanjajte odmah! Kada otvorite ovu poruku, pojavljuje se tekst „prekasno je sada vaš život više nije lep“, „Već je kasno život vam nije lep“, „Ahora es tarde, su vida no es mas bella“. Nakon toga svi podaci sa računara nestaju i osoba koja vam je poslala e-poštu dobija pristup svim vašim podacima, lozinkama, informacijama. Ovo je najnoviji virus koji se širi od subote uveče. Nijedan antivirusni program ne može da ga uništi. Haker pod nazivom „Vlasnik života“ lansirao ga je sa željom da uništi što više računara. Pošalj…
 
Последно уредено:
Член од
5 октомври 2017
Мислења
636
Поени од реакции
2.073
Moram da pohvalim prosvetu u ovih par drzava, primeti se pomak kod nekih "ucenika", jos samo da dodje na red upotreba velikih i malih slova i bice vukovac :) ;)
 

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.549
Поени од реакции
931
Дечки бидејки нема каде да прашам, дали знае некој каде би можел да најдам електрична шема/блок шема или дијаграм. Станува збор за LG OLED TV, поточно OLED65C9PUA.
Правам проект по практична настава, и ова ми е побараното:
1586446285274.png
Ги прашав LG на Support Chat, и нејќеа да ми дадат.
Значи не ми треба обичен User Manual, туку вакво нешто:
1586446454841.png
Ако најде некој за тој модел, или приближно за сличен модел (од таа серија, ама сепак подобро ќе биде за тој модел конкретно), нека пише или тука или во ПП, ќе ви бидам многу благодарен.
 
Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom