Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 февруари 2011
Мислења
483
Поени од реакции
502
Čudno da nema nitko,ali nema veze!
Ako nekom treba dajem 10 mac adresa sa jednog domaćeg stalkera na PM.
Zar nisi dobie upute za skeniranje preko Xenu i Fiddler? Svaki skener radi na slicnom principu ali svi mislite da ima neki carobni scener koji za 10 minuta ce naci 1000 makova sa 100tine stalkera.
 
Член од
8 февруари 2019
Мислења
10
Поени од реакции
2
Samo mala digresija na ovu temu, Kodi se da instalirati i na PC i u njemu se te liste putem Stalker PVR addona gledaju bez problema, ne treba cekati nekakav novi player. E sad, ako bas bezuvjetno treba gledati u VLC onda....
pozzzz..jedno pitanjce..kad se stavlja mac adresa u stalker u Kodi trazi IP adresu...jel ide ono_____http://..ime servera.....kao u STB EMU ili nesto drugacije...hvala..
 
Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Wow i sta sad da radimo mi da platimo i da gledamo ili da stavimo resiwe
Zanimljivo, dojavi policiji i policija obavila raciju, ovo je jako zanimljivo za ove sta prodaju da se pocelo priblizavat k njima zato oprez vi koji prodajete bez onih podataka koje stavljate od korisnika u vase panele, jer stvarno niste ok prema vasim pretplatnicima da ih tako nazovem sta unutar panela drzite emailove ,brojeva telefona a da ne nabrajam vasi racuni cak dostupni.Nece ovu u dogled pogotovo sto se maso listi i maceva,servera sad vani, dijelom i vi koji postavljate javno snosite suodgovornost ovakvog stanja .Po tom kako su ovi uhvaceni izgleda da vise niko nemoze mirno spavat, koji dila na crno.
https://podravski.hr/u-susjedstvu-uhitili-dilere-jeftine-internet-televizije-steta-18-milijuna-kuna/
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom