Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Ima li netko pornhub nalog. Danas gledao neku glumicu - ono semi-pro produkcija. I obicno u klipovima su ono simulacije raznih scena. Bez prave akcije. I vidim bas dobra macka - po mom licnom ukusu. Ono mozda vecini i ne bi bila bas toliko dobra, ali podsjeca me na jednu ribu koja me tako malo provocirala i slicno i kad je doslo do prave akcije, nesto nas prekinulo i nedade se. I eto gledam bas tu ribu, vracam se u proslost i slucajno na kraju naletih na scenu gdje je prava akcija. Nije sa onim umjetnim pomagalima, nego ima bas akciju sa zivim bicem, cak i cumshot. Kliknem brze-bolje na taj clip kad ono pise paid clip. Treba premium nesto... Eto ako imate jedan nalog sa vise konekcija, posaljite da se malo i ja obradujem
 
Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Dobio sam PH nalog expresno. hvala kolegi koji mi je poslao da ga ne imenujem - da mu se ne zatrpa inbox. Idem sad vidjeti sta ce biti tamo. Cujemo se kad sve pregledam ako se ne osusim :))
 
Член од
9 септември 2019
Мислења
76
Поени од реакции
60
U trenutku kada ste konektovani na stb emu postoji mogucnost da vam se upadne u racunar.Eto toliko_Onaj Moja Tvoja se smeska jer je zabelezio od svih ip adrese,ali zaboravio na VPN.
 
Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
 

Kajgana Shop

На врв Bottom