Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

elmu986

BALKAN IPTV CLUB
Член од
5 мај 2016
Мислења
600
Поени од реакции
1.997
Radi radi mozes sad strikat na njemu hahaaa
Sta jos gazda na slobodi.
Od sad ce objavljivat recepte za kolace ovaj drugi forum zatvorili,ovaj sta jos radi preobratili se u vjernike hahaaaa
Joj koji amaterisam.
Nakon svih ovih godina, prepunih tvoje nepresušne zavisti, otrovnih komentara i hejta kakav nijedan forum nije doživio, došao si konačno do svog "trijumfa". Bravo! Tvoje pravo lice sada je kristalno jasno – mali, jadan, ogorčen čovjek, čije se postojanje svodi na pljuvanje tuđih uspjeha i zadovoljstvo u tuđim "padovima". Tvoj životni vrhunac, zar ne?

Ja sam LIČNO odlučio da zabranim postavljanje bilo kakvih IPTV linkova i sadržaja koji nisu u skladu sa zakonom. Da razjasnim odmah – ne zato što me neko jurio, kucao na vrata ili prijetio. Da hoću, sutra bih taj isti forum podigao, kao i bezbroj puta prije. Ali više mi nije stalo. I znaš li zašto? Jer više ne vidim smisao ulagati trud za "ljude" poput tebe – parazite koji samo čekaju priliku za mržnju i kritiku.

Godinama si pljuvao po forumu, a u isto vrijeme imao po deset računa i visio na njemu više nego iko drugi. Licemjerstvo na vrhuncu!

A za koga sve ovo? Za takve poput tebe? Za one koji su koristili forum samo da pokradu liste i servere, a onda nestanu? Ili za treću kategoriju – prave članove, one koji su nesebično doprinosili, širili znanje i ulagali trud? Njih mi je zaista žao, jer su oni jedini pravi gubitnici u ovoj priči.

Ne smijem zaboraviti ni ljude koji su nesebično donirali, pomagali da se pokriju troškovi servera i domena – dok si ti, naravno, samo sjedio, čekao i pisao jadne komentare. Njima dugujem zahvalnost. Tebi? Ništa.

Na kraju, moram spomenuti admin tim, moderatore i sve one koji su bili stub ovog foruma. Tvoj hejt nije bio usmjeren samo na mene – ti si pljunuo i na njihov trud i doprinos. Čestitam ti na toj "pobjedi".

Da zaključim: ovo je bila isključivo moja odluka. Niko me nije natjerao, niti mi je iko mogao narediti. Ti i tvoji "hejterski saveznici" ste možda uspjeli doći na svoje, ali neka ti to bude jedina radost u životu. Nadam se da ćeš uživati u svom bijednom, praznom svijetu, ispunjenom mržnjom i zavišću, jer bolje i ne zaslužuješ.

Ovo je moj posljednji post, ne samo na ovom forumu već na bilo kojem drugom.

Svim poštenim i iskrenim članovima, kako ovog tako i svih ex-YU foruma, želim svu sreću i sve najbolje u životu. Vi ste razlog zašto je ovo trajalo toliko dugo. Hvala vam!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.677
Поени од реакции
8.109
Da nije bilo ovo kako kazes нелегално пуштање на IPTV sad bi placal po 100 evra meseza na ovi A1,T-2 i bilo koj drugi tako zvani legalanTV.Za to nelegalno IPTV e za ovi veliki monopoli koj hocat sve da uzmat u nihovi dzjepove za ostali to sa dobri IPTV savsim legalni.
Затоа мислам дека треба да се направи закони сите тие А1, Т-2, SBB, Telekom и кој се сè присутни во овие поранешни ју држави да нема договор кој те врзува да мораш да чекаш 2 или повеќе години до истек. Друго треба да се појават фирми што нудат IPTV со сличен систем што го имаат нелегалните продавачи, еднаш плаќаш и тераш до месецот кој си го избрал да ти трае и да не те врзуваат за нивни бокс уреди/ресивери туку на апликација, да не да мораш да земаш од иста фирма и интернет и телефон да ти е врзано се во едно и да мора да го плаќаш секој месец.

Член од
17 ноември 2024
Мислења
11
Поени од реакции
8
Затоа мислам дека треба да се направи закони сите тие А1, Т-2, SBB, Telekom и кој се сè присутни во овие поранешни ју држави да нема договор кој те врзува да мораш да чекаш 2 или повеќе години до истек. Друго треба да се појават фирми што нудат IPTV со сличен систем што го имаат нелегалните продавачи, еднаш плаќаш и тераш до месецот кој си го избрал да ти трае и да не те врзуваат за нивни бокс уреди/ресивери туку на апликација, да не да мораш да земаш од иста фирма и интернет и телефон да ти е врзано се во едно и да мора да го плаќаш секој месец.
Ma to ti kazem monopol koj zakone se radat za nih da gi stitat ne za tobom.I to za koje pricas neka utopija za to koristi si tako nelegalan iptv i si cuti i bez ovo si vec vise ot 10 godina tako nema sta di ti objasnjava kako idat stvari.IPTV ce biti uvek legalan nelegalan .

Член од
16 јули 2024
Мислења
73
Поени од реакции
98
Nakon svih ovih godina, prepunih tvoje nepresušne zavisti, otrovnih komentara i hejta kakav nijedan forum nije doživio, došao si konačno do svog "trijumfa". Bravo! Tvoje pravo lice sada je kristalno jasno – mali, jadan, ogorčen čovjek, čije se postojanje svodi na pljuvanje tuđih uspjeha i zadovoljstvo u tuđim "padovima". Tvoj životni vrhunac, zar ne?

Ja sam LIČNO odlučio da zabranim postavljanje bilo kakvih IPTV linkova i sadržaja koji nisu u skladu sa zakonom. Da razjasnim odmah – ne zato što me neko jurio, kucao na vrata ili prijetio. Da hoću, sutra bih taj isti forum podigao, kao i bezbroj puta prije. Ali više mi nije stalo. I znaš li zašto? Jer više ne vidim smisao ulagati trud za "ljude" poput tebe – parazite koji samo čekaju priliku za mržnju i kritiku.

Godinama si pljuvao po forumu, a u isto vrijeme imao po deset računa i visio na njemu više nego iko drugi. Licemjerstvo na vrhuncu!

A za koga sve ovo? Za takve poput tebe? Za one koji su koristili forum samo da pokradu liste i servere, a onda nestanu? Ili za treću kategoriju – prave članove, one koji su nesebično doprinosili, širili znanje i ulagali trud? Njih mi je zaista žao, jer su oni jedini pravi gubitnici u ovoj priči.

Ne smijem zaboraviti ni ljude koji su nesebično donirali, pomagali da se pokriju troškovi servera i domena – dok si ti, naravno, samo sjedio, čekao i pisao jadne komentare. Njima dugujem zahvalnost. Tebi? Ništa.

Na kraju, moram spomenuti admin tim, moderatore i sve one koji su bili stub ovog foruma. Tvoj hejt nije bio usmjeren samo na mene – ti si pljunuo i na njihov trud i doprinos. Čestitam ti na toj "pobjedi".

Da zaključim: ovo je bila isključivo moja odluka. Niko me nije natjerao, niti mi je iko mogao narediti. Ti i tvoji "hejterski saveznici" ste možda uspjeli doći na svoje, ali neka ti to bude jedina radost u životu. Nadam se da ćeš uživati u svom bijednom, praznom svijetu, ispunjenom mržnjom i zavišću, jer bolje i ne zaslužuješ.

Ovo je moj posljednji post, ne samo na ovom forumu već na bilo kojem drugom.

Svim poštenim i iskrenim članovima, kako ovog tako i svih ex-YU foruma, želim svu sreću i sve najbolje u životu. Vi ste razlog zašto je ovo trajalo toliko dugo. Hvala vam!
Najzalosnije od svega ovog sta si napisao je da ti godinama admin tvoj licno user pass bio dostupan mnogima sve pm sta si pisao sa clanovima,nudao svakom listu koji se logirao itd.... od clana Ivana pa se cak i doznalo odakle iz koje grupe kopira liste i stavlja na tvoj forrum.Pa pise da su ga izbrisali da nije bio aktivan itd.....,a preko 560 naloga je bilo dostupno i od moderatora,donatora mnogih poznatih clanova dux,mugija itdd itd...da sad ne nabrajam.Tako da nije trebalo pravit naloge posebne.Nekoliko puta sam ti natuknuo ovdje cak sam napisao da necije liste postavljaju tamo ,necmo u detalje sad vise nema smisla.Nisam samo ja imao to imali su i drugi jos od 2022. Nastojao sam da ne dode javno do onih koji bi zloupotrebili to sve.Tako da slika svega sta se oko tebe dogadalo meni je jako poznata.Naravno sve to ide u kos I zatvaramo jednu zivutnu stranicu.Pametno si uradio sta si zatvorio jer bilo je onih koji su te htjeli srusit a da ne pricam o tvojim vjernim clanovima sta su se sve dopisivali i pisali o tebi.Nije bas bajno al eto sve je to trebala bit samo zabava a otislo predaleko.Zelim ti srecu u zivotu iptv nije mjerilo necijeg zivotnog znanja.Puno smo sati izgubili na nista.Sad ce barem biti mir.
I ovim reselerima preporucam manite se tih vasih apk i brisite iz paneli ip od korisnika,telefone,emajlove na kojim apk vam mogu gledat i ostale gluposti koje stavljate unutra svi cete zavrsit u buksi.
I klonite se telegrama i grupa tamo ste najranjivi a povuci cete i sve one za sobom jer brdu serveri imate u panelu to vam samo dokaz da svi suradujete i poznate se.
Zamislite samo luzer panel da se dokopaju ode glava svima koji prodaju.To je samo jedan u moru ostalih.
A tsp si kumovao i ti dosta reklamirali ste ga popreko a na telegramu se onda raspravljalo.Dala bi se knjiga napisat.
Jos i sad imas na telegrami slika sa tsp gdje ste ga reklamirali sto su vjerni tvoji clanovi postavljali tamo.

Последно уредено:
Член од
27 август 2013
Мислења
72
Поени од реакции
311
d.suki
Posto pominjes mene u tvojoj prepiski sa Elmu.
Htio bi reci

To o cemu pises dostupno je vec skoro 1 ili 2 godine dana.
Kako je dostupan moj nalog tako je i tvoj i mnogih od nas.( MOZDA NEKO IMA i VASE NALOGE ;) )
prepiske i naloge sa Skaypa , Telegrama ,Balkankluba , Kajgane , Serbianforuma..itd

Ljudi uzimaju vojne tajne , drzave , banke , preduzeca , paypal , insta.fb i da ne nabrajam
i mnogo vece stvari od mojih prepiskih i naloga..:) Zato :
NISI TI IZMISLIO TOPLU VODU . NITI ONA TECE PORED TEBE.

ostale dio tvoje price me ne interesuje niti privlaci moju paznju
uz izvinjenje ostalim clanovima .
Pozzz.

Член од
16 јули 2024
Мислења
73
Поени од реакции
98
d.suki
Posto pominjes mene u tvojoj prepiski sa Elmu.
Htio bi reci

To o cemu pises dostupno je vec skoro 1 ili 2 godine dana.
Kako je dostupan moj nalog tako je i tvoj i mnogih od nas.( MOZDA NEKO IMA i VASE NALOGE ;) )
prepiske i naloge sa Skaypa , Telegrama ,Balkankluba , Kajgane , Serbianforuma..itd

Ljudi uzimaju vojne tajne , drzave , banke , preduzeca , paypal , insta.fb i da ne nabrajam
i mnogo vece stvari od mojih prepiskih i naloga..:) Zato :
NISI TI IZMISLIO TOPLU VODU . NITI ONA TECE PORED TEBE.

ostale dio tvoje price me ne interesuje niti privlaci moju paznju
uz izvinjenje ostalim clanovima .
Pozzz.
Gle bili smo nas dvojica dobri i poceli smo od nule,nikad se nismo svadali svaki je krenuo svojim putem.Ocu ti rec da se nije radilo o zastiti a to je kriv sam Elmu i ovaj sta ti lajkao i njegovi su dostupni al ne na balkan.Pozitive nikad nisu izasli osim nekolicine ovih padobranaca koje smo namjerno ostavili nezasticene da vidimo sta pisu.Ostalo smo sve zastitili.Sad da tu napisem neke stvari vidio bi dvolicnost sviju i sta svaki pise o svakom,ziva koma doslovce.A bez brige naucili smo mi davno cake sta se tice tako da za nas nema brige nismo na slobodnom trzistu.Svak si je sam kriv al sta se tice ovog foruma tu je doslovce kriv Elmu.Ja sam mu natuknuo tu al naravno on me otkantao na svoj nacin.Al mogu rec da je bilo zabavno, tu taj sta ti lajkao na post gore doslovce da vidite ostali bi pafff na neke stvari.Prljavi veš na sve strane ,a druzite se da nit neznate sta se pise u krug.Ja kad sam neke stvari procitao necu sad gdje sta fino sam otkantao to sve na kulturan nacin i odmaknuo se od tih ljudi.A to sta sam bas tebe spomenuo vidim lajkao si mu sta je on meni pisao pa sam ti htio skrenut pozornost da nije bilo bas bajno.
Necu vise u detalje samo ocu rec neznate uopste sa kime se dopisivate na skype na forumima itd itd.Sve je doslovce jedna velika laz jer ako idem u detalje potuci cete se svi medusobno.
Ja i Inter smo se razisli prije nekoliko godina a i dan danas se dopisivamo hahaaaa kako to samo bog zna hahaaaa.
Pitas ga on ce rec nije istina pitas mene ja cu rec ma ajde molim vas.I sta ces rec na to?Da je neko tu lud hahaaaa.
Previse sam napisao
Mugi puno uspjeha u zivotu ipak smo mi generacija.Ti si za nene ljudina bio i ostao nikad nasi razgovori nisu izasli javno.
Tako moj respekt prema tebi bez obzira kakvo misljenje imas o meni.
Автоматски споено мислење:

no no smiri se , dok ti zafale pare otvorit ćeš ti još koji forum ako bude trebalo
Kad se vratim iz Dubrovnika dolazim da popijemu koju u centru

Последно уредено:

dragan100

Dragan100
Член од
1 март 2017
Мислења
39
Поени од реакции
24
Dobar den i ubava Nedela na site. mi treba android aplikacija za iptv sto ima vgradeno vpn. Nanomid mi e poznata za video ne mi se dopagja filmovite se bez slika, nekoja druga koj znae go molam da mi kaze. Pozdrav

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.853
Ja i Inter smo se razisli prije nekoliko godina a i dan danas se dopisivamo hahaaaa kako to samo bog zna hahaaaa. cista laz
smradu od covjeka ne uzimaj mene u ta prljava usta za mene si ti mrtav covjek zato odjebi i ostavi me na miru niti te spominjem nti si mi vazan zato nediraj me

Член од
16 јули 2024
Мислења
73
Поени од реакции
98
Ja i Inter smo se razisli prije nekoliko godina a i dan danas se dopisivamo hahaaaa kako to samo bog zna hahaaaa. cista laz
smradu od covjeka ne uzimaj mene u ta prljava usta za mene si ti mrtav covjek zato odjebi i ostavi me na miru niti te spominjem nti si mi vazan zato nediraj me
Ko ti kriv sta si me pod drugim imenom trazio da ti se javim i dao skype jebiga nista nisi naucio od mene dvije godine druzenja.Samo sam ti dokazao kako si naivan,namjerno sam Mugiju to rekao jer sam znao da c
es skocit na zadnje noge.Sve ove godine nisi naucio bitne stvari iza nicka se skriva bilo ko.
Garancija 0 %.Sad me nađi hahaaa.
Ionako mi vise dosadno pa nek sve izade sad van.
Nikad neces naucit osnovno sve se vraca sve se placa.
I promjeni si lozinku ovdje vise ako znas.
Ti si oduvijek bio DPD sluzba sa prosljedivanje.
Stacemo odrastite vise trebas bit posten jeban.
Inace si uvijek jebana stranka.

Kajgana Shop

На врв Bottom